Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları yeni bölümde Savaş, herkesin hayatını kabusa çevirecek!

Kardeş Çocukları yeni bölümde Savaş, herkesin hayatını kabusa çevirecek!

tarafından zk zk

Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümünde Umay, yaptığı büyük hatanın farkına varıyor!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin kadrosuna, geçtiğimiz hafta Berkay Hardal da katılmıştı.

Hardal, dizide yetimhaneye verilmiş, 7 yaşında kaçmış ve sokaklarda büyümüş Savaş’ı oynuyor.

Kardeş Çocukları yeni bölümde Savaş, herkesin hayatını kabusa çevirecek! 7

Umay’ın, Yıldırım’ın çocuğuyla ilgili soruları üzerine bir oğulları olduğunu söyleyip Savaş’ı oğlu sanmasını sağlamasıyla, olaylar iyice çığrından çıkacak.

Ümran, Umay’ın bu planı karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, Yıldırım’a söylemek isteyecek. Ancak Umay ona engel olacak.

Bu arada Savaş, Yıldırım ve Umay’ın başına büyük belalar açacak!

Umay, kontrol edemediği bu çocuk karşısında çaresiz kalırken, Hayat da Savaş ile ilgili durumu sorgulamaya başlıyor.

İşte Kardeş Çocukları sezon finali:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ümran ve Hayat, Umay’ın kurduğu acımasız tuzağa düşüyor.

Yıldırım tarafından köşeye sıkıştırılan Umay, kendini kurtarmak için yeni bir oyun kurarken, annesine gelen gizemli mektupların peşine düşen Hayat’ın attığı fevri adım Ümran ve Yıldırım’ı karşı karşıya getirir. Bir oğlu olduğuna inanan Yıldırım, var gücüyle sahte ipuçlarını takip ederken, Ümran ise Umay’ın oyunlarından habersiz mektupların peşindedir. Karay’ların tüm mal varlığını ele geçirmeye kararlı olan Umay’ın planları tıkır tıkır işlerken, Reşat’ın ise Umay’ın bile hesaba katmadığı bir planı vardır. Reşat ve Umay arasındaki soğuk savaş kızışırken, Hayal’in Cansel’le hesaplaşmak istemesinin sonuçları ağır olur. Umay’ın kurduğu acımasız tuzağın kahramanı Savaş, Yıldırım’ın hayatına fırtına gibi girerken, Ümran ve Hayat hiç beklemedikleri bir anda kendilerini oyunun tam ortasında bulur.