Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizi senaristleri doldur boşalt yapar gibi Asiye ve Doruk ile oynadıkça, sinirler zıplıyor!

Kardeşlerim dizi senaristleri doldur boşalt yapar gibi Asiye ve Doruk ile oynadıkça, sinirler zıplıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Asiye ile Doruk karakterleri Kardeşlerim dizisi sayesinde çok konuşulan bir çift oldu. atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin bir numaralı çiftinin Asiye ve Doruk olduğu gerçeğini artık herkes kabulleniyor.

16 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun’un Asiye karakteri ile popüler olduğu şu ortamda, henüz ergenlik çağındaki bir genç ismin yeteneklerini sergileme fırsatı bulması da önemli bir adım oldu… Kardeşlerim dizisinde Asiye olarak akıllara yazılan genç oyuncu, moda çekimlerinden, özel röportajlara kadar farklı noktalarda da öne çıkmaya devam ediyor.

Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk karakteri ile ödül de kazandığı ve 26 yaşında olmasına rağmen, ergen çağındaki bir genci canlandırmadaki başarısını da ortaya koymak gerekiyor. Aralarındaki 10 yaşa rağmen lise çağında eğitim gören ve birbirleri ile iniş çıkışlı aşk yaşayan Doruk ve Asiye karakterlerine bürünebilmek iki oyuncu için de önemli bir başarı oldu.

Kardeşlerim dizi senaristleri ise Asiye ve Doruk karakterleri ile oynamayı çok seviyor. Çünkü dizinin en büyük izlenme nedenlerinin başında bu ikili geliyor. Bazen aşk sahneleri ile izleyicileri büyüleyen senaristler, bazen onları ayırıyor. Acılı ayrılıklar sırasında geriye dönük güzel günlerin hatırlatılması ile bazen de rüya sahneleri ile bu iki karakter sürekli dizinin başrolünde yer alıyor.

Kardeşlerim dizi senaristleri doldur boşalt yapar gibi Asiye ve Doruk ile oynadıkça, sinirler zıplıyor! 7

Senaristlerin Asiye ve Doruk ile sık sık oynaması nedeniyle dizi hayranlarının sabrı artık taşmak üzere… Bir ayrılıp, bir barışan ve şıp sevdi görüntüsü çizen senaristlerin bu döngüyü bir reyting malzemesi haline getirdiği de ortada…

Kareşlerim dizi hayranları ise bu durumdan sıkıldı. Bir dizi izleyicisi şu yorumda bulundu: “Asiye ve Doruk’un sürekli ayrılmasından izleyici artık sıkıldı. Zaten onların mücadele etmesi gereken gerçekler var. Uzun soluklu bir iş. Bazı konuları saklıyorlar ama sürekli ayrılıklar da izleyiciyi bıktırıyor.”

Bu iki karakterin güzel günlerini görmeyi dileyen dizi hayranları, sosyal medyadan senaristlere tepkilerini dile getiriyor. Asiye ve Doruk’un bir ayrılıp, bir barışması durumu artık senaryonun klasik durumu haline geldi…