Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi 3. sezon yayın tarihi ve yepyeni gelişmeler heyecan yarattı!

Kardeşlerim dizisi 3. sezon yayın tarihi ve yepyeni gelişmeler heyecan yarattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen yapımı Kardeşlerim, atv’nin büyük ilgiyle izlenen dizilerinden birisi. İki sezondur reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren dizinin sadık izleyicileri yeni sezonunda neler yaşanacağını merakla bekliyor.

Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği dizinin dram dolu hikayesi, ekrana ilk geldiği günlerde çok dikkat çekmişti. Diziyi başından beri takip edenler, ayrılıklarla birlikte hikayede yenilikleri, farklı karakterleri de izliyor. Kimi ayrılıklar izleyicileri üzerken, yeni gelen bazı isimler de hikayeye bambaşka bir heyecan katıyor.

Yeni sezonda dizinin yine Cumartesi akşamları yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. Atv’nin yeni sezonda pek çok iddialı yapımın hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyor. Yayın tarihleri henüz netleşmeyen diziler, Eylül başında yavaş yavaş ekrana gelmeye başlayacak. Geçtiğimiz sezondan gelen dizilerin yayın günlerinin değişip değişmediğini de bu hafta itibariyle öğrenecek izleyici.

Kardeşlerim dizisi 3. sezon yayın tarihi ve yepyeni gelişmeler heyecan yarattı! 8

İlk yayın tarihi açıklanan dizilerden birisi de Kardeşlerim oldu. Diziyi 2 sezondur Cumartesi akşamları izlemeye alışanlar için müjdeli haber yeni sezon tarihi ile birlikte geldi! Kardeşlerim dizisi, 3. sezon ilk bölümüyle 3 Eylül Cumartesi akşamı ekranda olacak. Kanal dizinin yayın gününü değiştirmedi.

Çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan Kardeşlerim dizisinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran başrollerde yer almaya devam ediyor. Diziye veda edenler kadar yeni gelen isimler de olacak.

Kardeşlerim dizisi 3. sezon yayın tarihi ve yepyeni gelişmeler heyecan yarattı! 9

Cumartesi akşamları reytingleriyle dikkat çeken Kardeşlerim’in 2. sezon başında bazı isimler ayrılmış, yeni isimler gelmişti. Benzer bir durum 3. sezonda da yaşanacak. Hikayedeki aksiyonu düşürmemek, heyecanı katlamak amacıyla yapılan değişikliklerle birlikte Kardeşlerim yeni sezona yeni gelişmelerle giriyor!

Diziye katılan isimler arasında Ecem Bayır ile birlikte Nihan Büyükağaç da yer almakta. Büyükağaç, daha önce pek çok dizide rol almış başarılı bir oyuncu olarak dikkatleri çekmekte. Ecem Bayır ise Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınmış ve ardından Destan dizisinde oynamıştı. Kaan Çakır da son katılan isimlerden birisi…