Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi ara verince, Onur Seyit Yaran kariyeri için büyük bir adım atacak!

Kardeşlerim dizisi ara verince, Onur Seyit Yaran kariyeri için büyük bir adım atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakteri ile parlayan Onur Seyit Yaran, başarılı gidişattan çok memnun. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi iyi reytinglerle yayıncı atv’yi mutlu etmeyi sürdürüyor. Dizinin tecrübeli isimlerinden daha çok öne çıkan gençler de kendilerini gösterebilecek bir projede oldukları için memnunlar. Oyuncu çok başarılı bir çıkış yaptı ve gelecek için büyük bir hedef de belirledi.

Üçüncü sezonu da daha şimdiden merakla beklenen Kardeşlerim dizisinin Mayıs veya Haziran ayı içinde sezon finali yapması bekleniyor. Onur Seyit Yaran da sette her şeyin yolunda olduğunu ve yoğun şeklide çalışmaları sürdürdüklerini anlattı. Oyuncu, yaz aylarında ise İspanya’ya gidecek ve bunun altında da büyük bir amaç yatıyor.

Oyuncu, “Mutluyuz, çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını alıyoruz. Bir oyuncu olarak daha ne isteyebiliriz” diye konuştu. Dizide birlikte rol aldığı Su Burcu Yazgı Coşkun ile enerjilerinin tuttuğunu hatırlatan Yaran, sahnelere birlikte hazırlandıklarını da anlattı.

Kardeşlerim dizisi ara verince, Onur Seyit Yaran kariyeri için büyük bir adım atacak! 63

Oyuncu, her şeyin çok güzel gittiğini belirtirken, aldıkları ödüllerin de kabul gördüklerinin bir göstergesi olduğunu ve bunun da çok güzel bir şey olduğunu söyledi.

Kendisini geliştirmeyi sürdüren oyuncu kendisine yeni bir hedef belirledi. İspanyolca öğrendiğini belirten Onur Seyit Yaran, hedefini şu sözlerle anlattı: “Şimdi hedefim İspanya. İspanyolca öğreniyorum. İspanya’da oynamak istiyorum. İspanyol sinemasında olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım şimdiden başladı. Bu yaz İspanya’ya gitmek istiyorum. Oranın kültürünü daha iyi öğrenmek istiyorum, dilini daha iyi konuşmak istiyorum.”

Son dönemde Türk oyuncuların yurt dışında gördüğü ilgide sosyal medyanın da payı yüksek… Onur Seyit Yaran da sosyal medya ortamında yabancı dizi hayranlarının en çok ilgi gösterdiği isimlerden birisi oldu. Genç oyuncunun İspanya’yı hedeflemesi, bu ülkede kendisine bir alan bulabileceğine inanması da aslında gerçekçi bir durum. Çünkü, İspanyol izleyiciler ve İspanyolca konuşan ülkelerdeki birçok dizi hayranında Onur Seyit Yaran’ın tanınırlığı var ve bu durum kariyeri adına hedefini gerçekleştirmesinde faydalı olacaktır.