Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi başladı ama Onur Seyit Yaran’ın aklı başka bir yerde takılı kaldı!

Kardeşlerim dizisi başladı ama Onur Seyit Yaran’ın aklı başka bir yerde takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile büyük popülerlik kazanan Onur Seyit Yaran, kariyerindeki bu sıçrama nedeniyle son dönemde gündemden düşmüyor. Hem Türkiye’de milyonlarca hayranı bulunan oyuncu hem de yurt dışındaki bilinirliğini fazlasıyla artırdı. Kardeşlerim dizisinin İspanya’da yayınlanmaya başlaması ile Onur Seyit Yaran, birlikte bu ülkeyle ilgili hayallerini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştı.

Yaz döneminde İspanya’ya giden ve İspanyol basınında da haberleri paylaşılan oyuncu, gelecekte bu ülkede oyuncu olarak yer almayı hedefliyor. İspanyol sineması hayranı olan Onur Seyit Yaran, hikaye anlatım tarzını ve İspanyolca dilini çok sevdiğini dile getirdi. Oyuncu, İspanya’da mesleğini devam ettirmek gibi bir amaca sahip bunun için de dil eğitimine devam ediyor. Onur Seyit Yaran aynı zamanda sporu hayatının parçası haline de getirerek, formunu korumaya çaba harcıyor.

Kardeşlerim dizisi başladı ama Onur Seyit Yaran'ın aklı başka bir yerde takılı kaldı! 8

Dizi TV’nin sorularını yanıtlayan oyuncu, spor yapmanın kendisini daha mutlu ve huzurlu hale getirdiğini, haftanın 6 günü de sporu aksatmadan yaptığını söyledi. Tatilde dinlendiğini ve kendisine vakit ayırdığını anlatan Onur Seyit Yaran, arkadaşlarına ve ailesine zaman ayırma fırsatı bulduğunu anlattı.

Yaz döneminde rahatladığını ve enerji depoladığını anlatan genç oyuncu, İspanya seyahatinin de kendisi için çok iyi geçtiğinden bahsetti. Onur Seyit Yaran, “İspanya benim için şahaneydi. Çok daha motive olarak döndüm. Çok daha kendimi iyi hissederek döndüm. O yüzden mutluyum. Güzeldi benim için” açıklamasını yaptı

Yurt dışında Kardeşlerim dizisinin gördüğü büyük ilginin kendisini çok mutlu ettiğinden bahseden Onur Seyit Yaran, İspanya’da da deneyimleme fırsatı bulduğu ilginin kendisini olumlu etkilediğini şu sözlerle anlattı:

Kardeşlerim dizisi başladı ama Onur Seyit Yaran'ın aklı başka bir yerde takılı kaldı! 9

“İlgi çok güzel bir şey. Yaptığın işin yurt dışında bir ülkede de izleniyor olması, yabancı insanların seni tanıyor olması çok gururlandırıcı bir şey. Dizimiz orada da izleniyor ve bayağı başarılı gidiyor. Hermanos adı altında. Biz de bunun etkileşimini alıyoruz, ne mutlu bize. Zaten hedeflerim ve hayallerim arasındaydı. Şu anda bu yolun daha başındayım ama yürümeye başlamak bile çok keyifli. Mutluyum, umarım devamı gelir. Umarım dünyanın her yerinde işlenen işlerimiz olur.”

Onur Seyit Yaran, bu sözleriyle İspanya’ya ne kadar önem verdiğini bir kez daha ifade etmiş oldu. Oyuncu tatil döneminde yaptığı seyahatin mutluluğunu hale üzerinde taşıyor ve aklının da orada kaldığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu başladı ve Doruk karakteri ile genç oyuncuyu yine atv ekranında izlemeye devam edebilirsiniz.