Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi hayranlarına büyük şok! Favori çiftten ayrılık mesajı!

Kardeşlerim dizisi hayranlarına büyük şok! Favori çiftten ayrılık mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin her bölümü büyük heyecan fırtınası şeklinde devam ediyor. Üçüncü sezonda da yine iyi reytingler almaya başlayan dizinin, her yeni bölümünü yine milyonlarca izleyici merakla bekliyor.

Dizide en çok beğenilen çiftlerden birisi de Süsen ile Ömer…. Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın canlandırdığı bu çift, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Her hafta yapılan ‘en popüler dizi çiftleri’ araştırmasında Süsen ile Ömer karakterleri daima ilk 5 içinde çıkıyor.

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan Süsen ile Ömer karakterlerinin hikayede ayrılık sinyali vermesi ise birçok kişiyi daha da çok meraklandırdı. Bu kadar çok sevilen bir çift ayrılır mı? Kardeşlerim dizisi hayranları bu sorununun yanıtını merak ediyor.

Lizge Cömert, yeni oyuncuların da katıldığı üçüncü sezon ile ilgili konuştu ve her şeyin iyi gittiğini söyledi. Genç oyuncu, “Lizge olarak gayet mutluyum. Çünkü hepimiz güzel bir aile olduk. Yeni insanların gelmesi de beni mutlu ediyor” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisi hayranlarına büyük şok! Favori çiftten ayrılık mesajı! 8

Dizide canlandırdığı Süsen karakterinin ise Ömer ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sıkıntıda olduğunu anlatan Lizge Cömert, dizi hayranlarının kabusu olan ayrılık konusunda da konuştu.

Lizge Cömert, Süsen ile Ömer’in son durumunu şöyle anlattı: ” Süsen olarak çok rahatsızım, çünkü Ömer ile geçirdiği zamanı başkası geçirdiği zaman Süsen zaten kötü hissediyor. Bu kişi de sevmediği birisi olduğu zaman onun için daha da kötü.”

Süsen, Ömer’i kıskandırmak için bazı hareketler yapıyor ama bunların başarılı olup olmayacağı belli değil. Lizge Cömert, canlandırdığı karakterin bu yaptıklarından memnun değil ama ona da hak vererek şunları söyledi:

“Başarılı olacak mı pek emin değilim. Ama Süsen’in bu davranışlarını ben çok normal karşılıyorum. Seviyor, konuştuğu da oldu ama konuşunca olmayınca, bir de bu yolu deniyor. Hak veriyorum ama yapmaması lazım.”

Süsen ile Ömer’in ayrılık ihtimali konusunda da açıklamada bulunan Lizge Cömert, aşkın öyle kolay kolay yok olacak bir duygu olmadığına dikkat çekiyor.

Kardeşlerim dizisi hayranlarına büyük şok! Favori çiftten ayrılık mesajı! 9

Genç oyuncu, herkesin merakla beklediği bu ayrılık konusunda şu ifadeleri kullandı: “Bir kere bir aşk bu kadar kolay bitmez. Üçüncü kişiler falan hiç bitmez. Süsen ile Ömer’in aşkının çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. O yüzden tabii ki de biteceğine ihtimal vermiyorum.”

Süsen ile Ömer arasında atışmalar devam eder ve oyunlar sürer ise çok tehlikeli gelişmeler de olabilir. Süsen’in içinden bir intikam meleğinin çıkma ihtimali de çok yüksek. Lizge Cömert, “İçinden intikam meleği kesinlikle çıkar. O yüzden Süsen’e hiç güvenmiyorum, her an her şey yapabilir” dedi.

Kardeşlerim dizisinde izleyicileri birbirinden çok farklı duygular yaşayacakları sahneler bekliyor. Oyuncu da bunu doğruluyor ve Süsen karakterine ilerleyen bölümlerde çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor.