Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi için aranan ünlü bulundu, büyük sürpriz var!

Kardeşlerim dizisi için aranan ünlü bulundu, büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NGM tarafından yapımcılığı üstlenilen Kardeşlerim dizisi, ilk 18 bölümlük birinci sezonu ile büyük ilgi gördü. atv’nin Cumartesi günleri yayınladığı dizi o kadar çok beğenildi ki, reytinglerde bir ara güçlü rakibi Gönül Dağı’nı bile geçmeyi başardı.

Hem tecrübeli isimlerin yer aldığı hem de genç oyuncuların kendilerini göstermeyi başardığı bir diziydi Kardeşlerim… Hikayesi ağır bir dram olsa da dizi hayranları, Doruk ve Asiye’nin aşkının da etkisiyle Kardeşlerim’e fazlasıyla bağlandı.

Dizinin ekibi çalışmalara başladı. 11 Eylül Cumartesi akşamı dizinin 19. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek’in ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Nazlı Can Çetin, Eren Ören ve Nilsu Yılmaz’ın ikinci sezonda kadroda yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Ancak bomba bir isim daha geliyor…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ceyda Düvenci ile dizide rol alması konusunda görüşmelere başlandı.

Kardeşlerim dizisi için aranan ünlü bulundu, büyük sürpriz var! 7

1977 Bursa doğumlu olan Ceyda Düvenci bir süredir televizyon dizileri yerine dijital yapımları tercih ediyor. Zor dönemde Öğrenci Evi ve Prens isimli dijital yapımlarda gördüğümüz oyuncu, en son 2018 yılında 8. Gün isimli dizide bulunmuştu.

Dizide Harika’nın halası, Dora’nın annesi rolünde Berna karakteri için isim arayışları vardı. Bu arayışlarda Ceyda Düvenci ile anlaşma zemini arandığına yönelik bilgiler geliyor. Bakalım ünlü oyuncu atv’nin iddialı dizisinde yer alacak mı? Yakında transferin detayları ortaya çıkacaktır.