Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi reytingde sıçrama yaptı, Kuzey Yıldızı fena çarpıldı!

Kardeşlerim dizisi reytingde sıçrama yaptı, Kuzey Yıldızı fena çarpıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya başlayan Kardeşlerim dizisinin güçlü bir dram yapımı olduğu yayınlanan ilk bölümlerle ortaya çıkmıştı. İyi bir oyuncu kadrosu da bulunan dizide anne ve babasını kaybeden 4 gencin hazin dolu hikayesi anlatılıyor.

atv izleyicilerinin çok sevdiği konseptlerden birisi daha ekranda. Ağlamak isteyen, ekranda gözyaşı dolu anları özleyenler için Kardeşlerim tam da bu fırsatı sağlıyor. Dizinin ilk iki bölümü iyi reyting almıştı ama 3. bölümde büyük bir sıçrama yaşandı. Özellikle total grubuna hitap eden dizi en çok da Show TV’deki Kuzey Yıldızı’nı etkiledi.

Neşeli ve gülümseten anlarla dolu olan Kuzey Yıldızı dizisi 2 sezondur Show TV ekranında yayınlanıyor. Dizinin AB performansı düşük, ABC1 biraz daha iyi. Ancak asıl büyük izleyici grubu totalde bulunuyor.

İşte Kardeşlerim dizisi Kuzey Yıldızı’nı tam da bu noktadan fena çarptı. 6 Mart Cumartesi akşamı atv dizisi çok iyi noktalara fırladı ve müthiş bir şaha kalkış sergiledi. AB’de ve ABC1’de de ortalamanın üzerine çıkan oranlar Kardeşlerim için bu büyük bir başarı. Ancak dizinin daha da iyi sonuçlar alması da bekleniyor. Yani Gönül Dağı’na yeni bir rakip geldi diyebiliriz.

Kardeşlerim dizisinin bu sıçramasının Kuzey Yıldızı’nın düşüşüyle ortaya çıkan manzara reytinglerde kendini gösteriyor. Daha önce çok iyi oranlarda giden Kuzey Yıldızı, şimdilerde ortalama rakamlara geriledi. Yani Kardeşlerim dizisinin başlamasından sonra Show TV dizisi izleyicilerini yavaş yavaş rakibine kaptırıyor.

Bu durumun önümüzdeki haftalarda da devam etmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Kuzey Yıldızı dün akşam totalde günü 4. olarak tamamlarken, AB’de 15.oldu ve ABC1’de de 9. sırada yerini aldı.

Kardeşlerim dizisi ise total ve ABC1’de Gönül Dağı7nın ardından ikinci ve AB grubunda da 3. sırada bulunuyor.

Kardeşlerim dizisi reytingde sıçrama yaptı, Kuzey Yıldızı fena çarpıldı! 1