Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi sağ gösterip sol vurdu, izleyici sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tuttu!

Kardeşlerim dizisi sağ gösterip sol vurdu, izleyici sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tuttu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, kemik bir izleyici grubuna sahip. Dizinin şu ana kadar 36 bölümü yayınlandı ve bu akşam da 37. bölümüyle ekranda olacak. Yılbaşı nedeniyle verilen ara ile birlikte bazı oyuncuların koronavirüse yakalanması da dizinin çekimlerini aksatan bir gelişme olmuştu.

Geçtiğimiz hafta karantinadan çıkan Su Burcu Yazgı Coşkun, sete dönüşünü yaptığı bir instagram paylaşımı ile sevenlerine de duyurmuştu. Bu güzel haberin ardından yeni bölüm de merakla bekleniyordu. İzleyici dizinin Asiye’sinin geri dönmesiyle birlikte sevinç yaşadı.

Diziyi takip edenler Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un oynadığı Asiye aşkını ayrı bir heyecanla takip ediyorlar. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Asiye ve Doruk’un yaşadıkları bir anı heyecanla beklerken, aslında bu durumun bir rüya olduğunu görünce büyük hayal kırıklığına uğradılar!

Yayınlandığı son akşam tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan dizinin AB ve ABC+1 kategorisinde gerilediği de görüldü. İzleyicinin hikaye ile ilgili eleştirilerini Doruk ve Asiye aşkının rüya sahnesi de takip etti.

Kardeşlerim dizisi sağ gösterip sol vurdu, izleyici sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tuttu! 7

Dizinin takipçileri geçtiğimiz dönemde de artık kardeşlerin dram yüklü hikayesi yerine aşk hikayelerinin çoğaldığı eleştirilerini getirmişti. Son bölümü de ‘sıkıcı’ olarak yorumlayanlar sosyal medyada dikkat çekiyor. Yan karakterlere daha fazla zaman ayrılması da izleyenlerin dikkatini dağıtan bir süreç olarak konuşuluyor.

Asiye ve Doruk sahnesinin daha çok olmasını isteyen takipçiler, fragmanda gördükleri güzel sahnelerin bir rüya çıkmasından da hayli rahatsız oldular! Fragmanda ikilinin barıştığını sanarak heyecanla bekleyenler, adeta ters köşe oldu! Senaristlerin rüya sahnesini gerçek sanan izleyici, hayal kırıklığı yaşadılar!

Diziyi takip edenler, genç oyuncuları başarılı buluyor ve AsDor etiketiyle pek çok paylaşım yapıyorlar. Fakat senaryodaki hikaye, beklendiği gibi ilerlemediği için izleyiciyi de üzüyor! Dizi hayranlarının “Fragmanda AsDor’un barıştığını sandık, ama sonra bunların hayal olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradık” şeklindeki yorumları da dikkat çekiyor…

Kardeşlerim dizisinin bu akşam ekrana gelecek 37. bölümü ise merakla bekleniyor…