Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi senaristleri aynı taktiği yaptıkça izleyicinin tepkisi de artıyor!

Kardeşlerim dizisi senaristleri aynı taktiği yaptıkça izleyicinin tepkisi de artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi ilk iki sezonda çok başarılı olan bir diziydi ve üçüncü sezonuyla da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin üçüncü sezona geçen hafta başladığında tüm kişiler kategorisinde reytingler çok iyi gelmişti. Aynı durum 10 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan 58. bölümde de gerçekleşti ve dizi yine tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler elde etti.

Ancak Kardeşlerim dizisinin geçen sezonlarda çok daha iyi reytingler elde ettiğini bilenler bu oranların artması gerektiğinin de farkında. Sezonun ilerleyen dönemlerinde dizinin reytingleri artabilir ama hem AB hem de ABC1 kategorilerinde beklenenden daha düşük oranların gelmekte olması da bir sıkıntıya işaret ediyor.

Kardeşlerim dizi hayranlarının sosyal medyaya yansıyan eleştirileri de aslında senaristlerin üçüncü sezon için yaptıkları kurgunun tam da beklentileri karşılamadığını gösteriyor. Yiğit Koçak, yeni sezonda birçok sürpriz olacağını söyleyerek tüm izleyicileri heyecanlandırmıştı.

Ömer karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, Ömer’in zenginliğin tadını aldığını ve bundan vazgeçmesinin zor olacağını da ifade etmişti. Senaristlerin Eren ailesini zengin bir noktaya getirip sonradan da onlara fakirliği tattıracaklarına yönelik bir beklenti de var. İşte bu beklentiye uygun şekilde Ömer’in yüzünün bir türlü gülmemesi haline eleştiri geliyor.

Kardeşlerim dizisi senaristleri aynı taktiği yaptıkça izleyicinin tepkisi de artıyor! 7

Hep benzer taktik uygulayan Kardeşlerim senaristleri bazen Eren ailesini iyi bir noktaya taşıyor ama hemen sonrasında da mutlaka başlarına bir dert çıkartıyor. Kardeşlerim dizisi hayranları bu durumu eleştiren mesajları ile sosyal medyada dikkat çekti.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Dizide asla değişmeyecek şeyler; Ömer’in yüzünün gülmemesi ve kardeşlerin asla mutlu olmaması.”

İşte bu yorum birçok kişinin de düşüncesine tercüman oluyor. Senaristlere tepki gösteren izleyiciler, “Bize hep aynı sahneleri izletiyorsunuz” diye eleştirilerde bulunuyor.

Kardeşlerim dizisi 59. yeni bölümü ile 17 Eylül Cumartesi akşamı yine atv ekranında olmaya devam edecek.