Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi Yiğit Koçak’a hayatında bir ilki yaşattı!

Kardeşlerim dizisi Yiğit Koçak’a hayatında bir ilki yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterinde izlediğimiz Yiğit Koçak, projede sergilediği başarılı performans ile ilk ödülüne kavuştu. “En iyi çıkış yapan oyuncu” ödülünü kazanan Yiğit Koçak, bir hayli mutlu…

Cumartesi akşamları yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Kardeşlerim dizisinde Ömer en önemli karakterlerden birisi oldu. Yiğit Koçak’ın bu karakterin hissiyatını izleyicilere yansıtması da onun yeteneklerini ortaya koydu.

Dizi çekimlerinin çok yoğun gittiğini belirten Yiğit Koçak, emeklerinin karşılığını aldığı için son derece memnun. Genç oyuncu, “Emeklerimin karşılığını almak çok güzel, çok mutluluk verici. İlk bireysel ödülüm olduğu için benim için anlamı çok büyük” diye konuştu.

Bu ödülü kendisine layık gören herkese teşekkür eden oyuncu, “Çok yorucu geçiyor. Çok yoğun saatler çalışıyoruz. Ama karşılığını aldığımız için tolere edebiliyoruz o yorgunluğu” açıklamasını yaptı.

Bateri çalma konusunda da bir hayli iyi olduğu bilinen Yiğit Koçak, lise yıllarında eğitim aldığını, hatta eğitmenlik de yaptığını söyledi.

Bateriyi lazım olduğu zaman çaldığını anlatan Yiğit Koçak, müzisyenliğe devam etmek istemediğini ve bulunduğu yerden çok memnun olduğunu söyledi.

Yiğit Koçak’ın hayallerinden birisi de müzik yeteneğini de sergileyebileceği bir projede yer almak.