Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi zirvede 1 numaraya çıktı!

Kardeşlerim dizisi zirvede 1 numaraya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Kardeşlerim dizisinin ilk 6 bölümü o kadar büyük başarı kazandı ki, kimse bu kadar güçlü bir hale gelmesini beklememişti. Kardeşlerim hikayesiyle ve oyunculuk performansları ile izleyicilerin yüreklerine bir kez işledi ve artık milyonlar bu diziye bağlandı.

Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin acı dolu yaşama tutunma hikayesinde kendinden pay bulan birçok izleyici var. Dizinin bu yönü de bu kadar iyi reytingler almasının nedenlerinin başında geliyor. Kardeşlerim dizisi tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı’nın ensesine adeta yapıştı… atv dizisi yakında tüm kişiler kategorisinde birinciliği TRT1’den alırsa kimse şaşırmasın…

Zaten Kardeşlerim dizisinin daha da çok büyüyeceğine yönelik işaretler de geliyor… Bu işaretlerden birisi de youtube’da görüldü… Dizinin 30 Mart Salı günü yayınlanan 7. bölüm 2.fragmanı kısa sürede 2 milyondan fazla izlenme elde etti. Kardeşlerim dizisi hayranları, yeni bölümde neler olacağını çok merek ettiği için fragmana yoğun bir ilgi gösterdi.

Kardeşlerim dizisi zirvede 1 numaraya çıktı! 7

Bu büyük ilginin sonucunda da video tüm Türkiye’de youtuba eklenen videolar arasında birinci sıraya çıktı. Youtube trend listesinde zirvenin sahibi olan Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanı, izleyicileri duygulandırdı.

“Bu dünyada sırtınızı yaslayacağınız tek yer ailenizdir” sözünü öne çıkartan dizi hayranları, “Allah kimseyi annesiz, babasız bırakmasın” diyerek de ailenin önemine işaret eden paylaşımlar yaptı.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.