Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde ayrılık mı var, işte dizinin en şanssız ismi!

Kardeşlerim dizisinde ayrılık mı var, işte dizinin en şanssız ismi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi üçüncü sezonuyla atv ekranında etkileyici reytingler ile yoluna devam ediyor. Dizi sayesinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan genç isimler, popülerlik konusunda son yıllarda çok büyük bir çıkış sergiledi. Bu isimlerden birisi de Cihan Şimşek oldu. Dizinin kadrosunda Oğulcan olarak izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile geniş bir hayran kitlesi de elde etti.

Kardeşlerim dizisinin en büyük farkı, rol alan genç oyuncuların her birinin öne çıkması, sosyal medyada çok konuşulması ve geniş hayran kitlelerine hitap etmeleri oldu. Oğulcan olarak ekranda sevilen karakterlerden birisini canlandıran Cihan Şimşek için de bu projenin kariyeri için büyük bir çıkış sağladığını söyleyebiliriz.

Kardeşlerim dizisinin hikayesinde ise Afra’nın durumu herkesi meraklandırıyor. Gönül’ün kızı olan Afra, ortalığı karıştırmayı seven birisi. Kendi çıkarlarının peşinde koşan, kavga etmekten çekinmeyen, kaostan beslenen asi ruhlu bir kız.

Ecem Sena Bayır’ın başarıyla canlandırdığı Afra karakterinin hikayeden çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Dizinin 83. bölüm fragmanını izleyenler hem Afra’nın akıbetini merak ediyor hem de Oğulcan’ın gözyaşlarına üzülüyor.

Kardeşlerim dizisinde ayrılık mı var, işte dizinin en şanssız ismi! 7

Birçok izleyiciye göre Oğulcan karakteri, Kardeşlerim dizisinin en şanssızlarından birisi. Hastaneye kaldırılan Afra’nın ardından gözyaşı döken Oğulcan, “Afra’ya bir şey olmasını istemiyorum” diyerek dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizisinin 25 Mart Cumartesi günü yayınlanacak 83. bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanacak. Dizinin hayranları ise sosyal medyada Oğulcan’ın durumunu konuşuyor.

Oğulcan’a çok üzüldüklerini ifade eden dizi hayranları, senaristlerden Afra karakterinin hikayede kalması yönünde taleplerde bulunuyor.

Oğulcan’an aşktan yana şansının hiç gülmemesi nedeniyle de üzülen izleyiciler, “Önce Harika, şimdi de Afra. Oğulcan’ın aşktan yana yüzü hiç gülmedi” diye yorumlar paylaşıyor.

Oğulcan’ın bir aşkını daha kaybetmemesi gerektiğine inanan Kardeşlerim dizisi hayranları, “Bu hikayede yanan hep Oğulcan oldu” diyerek de senaristlere sitemde bulunuyor.