Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde hem ayrılık hem transfer bombaları bir bir patlıyor!

Kardeşlerim dizisinde hem ayrılık hem transfer bombaları bir bir patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı geçen Kardaşlerim dizisi atv adına çok başarılı bir dram projesi oldu. İkinci sezonda dizinin daha geniş bir kitleyi etkilemesi de şaşırtıcı olmayacaktır.

Tecrübeli isimlerin yanı sıra gençlerin de öne çıktığı Kardeşlerim, ikinci sezonunda yaşanacak değişimlerle merakları süslüyor… Birçok dizi hayranı yeni dönemde neler olacağını soruyor. Kulislerde ise bazı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Öncelikle diziye veda edecek ilk isim netleşti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek, yapımdan ayrılacak ilk isim olarak netleşti… Ancak ayrılıklar bununla kalmayacak, başka isimlerin de diziye vedası bekleniyor.

Gelen haberlere göre diziden ilk olarak Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek ayrılacak. Daha sonra yeni karakterlerin dahil olacağı dizide yeni ayrılıkların da yaşanacağı konuşuluyor.

Çağla Şimşek 2007 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim. Elveda Derken dizisiyle başladığı ekran yolculuğunda Hayat Devam Ediyor dizisinde Lavin, Küçük Gelin dizisinde Zehra ve Elif dizisinde de Reyhan karakterleri ile dikkatleri çeken Çağla Şimşek, en son Kardeşlerim dizisiyle etkili bir performansa imza atmıştı.

Kardeşlerim dizisinde hem ayrılık hem transfer bombaları bir bir patlıyor! 2

Eylül ayında sete çıkması beklenen Kardeşlerim dizisi ekibine yeni katılacak isimler de olacak. Senaryoda bazı değişiklikler yapılıyor ve ikinci sezonun çok daha etkili bir hikaye ile ekrana gelmesi bekleniyor. Yeni bölüm senaryolarının yazım çalışmaları sürerken, yeni karakterler de ortaya çıkmaya başladı.

Harika karakterinin halası olarak Berna’nın hikayeye dahil olacağı ama kimin canlandıracağının henüz netleşmediği ortaya çıktı. Ahu Yağtu’nun başarıyla canlandırdığı Suzan, Berna’dan çok çekecek. Berna karakterinin kızı Dora da Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunu etkileyecek. Dora karakterinin yanı sıra Kaan ve Cemile isimli iki yeni karakter daha diziye geliyor.

Kardeşlerim dizisi hayranları yine duygusallığı çok yoğun sahneler bulacak.