Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde önce tokat atıyor sonra da özür üstüne özür diliyor!

Kardeşlerim dizisinde önce tokat atıyor sonra da özür üstüne özür diliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim diziside Nebahat karakteri ile yer alan Simge Selçuk, başarılı oyunculuk perfromansı ile dikkat çekiyor. Dizinin renkli karakterlerinden olan Nebahat’i başarıyla canlandıran oyuncu, iki sezondur güçlü bir aile olduklarını düşünüyor.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu geçtiğimiz hafta tamamalndı ve dizinin ekibi tatile başladı. Kardeşlerim, gelecek sezonda da devam edecek ve ilk iki sezonda elde ettiği başarıyı tekrarlaması da kimseyi şaşırtmayacaktır. Simge Selçuk ise bu başarının arka planındaki detayları anlattı.

Bir aile olduklarının altını çizen oyuncu, “Çok rahat hissediyorum sette kendimi. Çok yakın arkadaşlarımla birlikte öyle bir iş yapmak, gerçekten insanın sevdiği işi yapması çok büyük bir şans” ifadesini kullandı.

Kardeşlerim dizisinin herkes için bir şans olduğu değerlendirmesini yapan oyuncu, güzel bir ekibin bir araya geldiğini ifade etti. Simge Selçuk, “Bir sürü mevsimler atlattık, bir sürü anılar. Çok büyük bir bağ oluştu aramızda” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizisinde önce tokat atıyor sonra da özür üstüne özür diliyor! 7

Simge Selçuk ile Celil Nalçakan da dizide uyumlu görüntüleri ile dikkatlerden kaçmadı. Nebahat ve Akif karakterlerinin sahnelerini özellikle bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var.

Simge Selçuk, rol arkadaşı ile tokat sahnelerinde yaşadıklarını anlattı. Oyuncu, “Tokat sahnelerimiz var, benim ona tokat attıklarım. Onda çok eğleniyoruz, atmamaya çalışıyorum. At at, vur tamam diyor” şeklinde konuştu.

Oyuncu, her tokat sahnesinden sonra ise Celil Nalçakan’dan üst üste özür dilediğini de söylemeden geçmedi.