Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde öyle absürt aksilikler oldu ki, Celil Nalçakan bu işe çok gülüyor!

Kardeşlerim dizisinde öyle absürt aksilikler oldu ki, Celil Nalçakan bu işe çok gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli dram dizisi, atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlarına başladı.İ lk iki bölümü izleyicilerle buluşan dizinin güçlü bir hikayesi var. Oyuncu kadrosu da çok iyi olan dizi, izleyicilerden de büyük ilgi gördü. Dizinin iyi bir başlangıç yapması da atv adına bir projesinin daha başarıyla devam edeceği anlamı taşıyor.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikayesinde Celil Nalçakan’ın canlandırdığı karakterin ismi Akif… Oyuncu, atv’nin youtube kanalına konuştu. Bugüne kadar okuduğu senaryoda canlandıracağı karakterlerle ilgili hiçbir şey hissetmediğini söyledi. Karakteri derinlemesine incelediğinde doğru cevaplar bulduğunu anlatan Nalçakan, Poyraz Karayel’deki Zülfikar karakteri için, “Çok doğru ahbaplarım oldu, mesela Zülfikar gibi. Akif de yakın bir arkadaşım oldu zaman içinde” ifadelerini kullandı.

Akif karakterinin “Seni bilmem ama ben yaşamak istiyorum. Sana da tavsiye ederim” şeklindeki repliğinin kendisini de etkilediğini anlatan oyuncu, hayatının oyuncakçılık ile geçtiğini de söyledi. Hikayesinin bir iz bırakmak olmadığını, o izin içindeki ayak izi olmak istediğini anlatan Nalçakan, oyunculuğa bakış açısına da böyle özetledi.

Sette bir günün çok eğlenceli geçtiğini anlatan oyuncu, çalışmadığı zaman yorulan birisi olduğunu ifade etti. “Muazzam bir konfor sağlıyorlar bana. Orada olmayı seviyorum. Ben insanlara ismi ile hitap etmeyi çok severim. Çaycısından ışıkçısına kadar. Biz bu işi birlikte yapıyoruz. Sette bir günüm o yüzden eğlenceli geçiyor. Beşiktaş mevzusu üzerine goy goy yapıyoruz” diye konuştu.

Kardeşlerim dizi setinde en çok kendisine güldüğünü ifade eden oyuncu, bazı aksaklıklar yaşandığını da şu sözlerle ortaya koydu:

“Bu hayat gerçekten var. Biz bir canlandırma çekiyoruz. Ama bunu çekerken gösterilmemesi için doğa, hayat elinden geleni yapıyor. Mesela dronumuz denize düşüyor. Ben buna gülüyorum. Tam şahane bir sahne çekerken kamera bozuluyor. Çünkü, aslında gerçek.”

Setin en tez canlısı isminin Ahu Yağtu olduğunu anlatan Nalçakan’ın açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

Kardeşlerim dizisinin 3. bölümü 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detayları fragmanda bulabilirsiniz.