Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Recep Usta’nın hiç aklından çıkmayan bir Aybike sahnesi var!

Kardeşlerim dizisinde Recep Usta’nın hiç aklından çıkmayan bir Aybike sahnesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin başarılı genç oyuncularından birisi de Berk Özkaya karakterini canlandıran Recep Usta oldu. İki sezon büyük başarılarla devam eden Kardeşlerim dizisinde Berk karakteri de öne çıkan isimler arasında olmuştu. Recep Usta, bu rolü hakkıyla canlandırdığı için de sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Geçtiğimiz hafta Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu da başlardı ve yeni dönem yeni heyecanları da beraberinde getirdi. Berk karakterinin dizideki durumunu izleyiciler merakla beklerken, Recep Usta da yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizisinde Berk’ten başka kimi canlandırmak istediği sorulan oyuncu, “Aklıma ilk geleni seçerdim. Şu an aklıma gelmedi. Hepsi de çok keyifli, çok güzel karakterler. Eminim hepsinden keyif alırdım” dedi.

Dizide geride kalan bölümler boyunca aklında kalan sahneleri Aybike ile olan sahneler olduğunu anlatan Recep Usta, partneri Melis Minkari’ye de gönderme yaptı.

Kardeşlerim dizisinde Recep Usta'nın hiç aklından çıkmayan bir Aybike sahnesi var! 66

Aybike ile Berk sahnelerini çektikleri sırada çok eğlendiğini anlatan oyuncu, “Bu sahneleri çekerken çok keyif alıyorum ve aklımda kalan tek sahneler onlar oluyor. Basketbol potasının altında karşılaştıkları, aşklarını birbirlerine itiraf ettikleri sahne var, hiç unutmuyorum. O sahne keyifliydi, çok güzeldi. O sahneyi çekerken çok eğlenmiştik” açıklamasında bulundu.

Recep Usta’nın bahsettiği ve unutamadığı bu sahne 23. bölümde yaşanmıştı. Dizinin ilk sezonunda Aybike karakteri, Berk’tan hoşlandığını ilk olarak basketbol sahasındayken söyledi.

O anlar da dizi hayranları tarafından büyük beğeni toplamış ve sosyal medyada binlerce paylaşım yapılarak gündeme taşınmıştı. Aybike’nin Berk’ten hoşlandığını söylediği sahne, Recep Usta’nın da dizi boyunca unutamadığı bir sahne olarak kaldı.

Recep Usta olarak dizide kiminle kanka olabileceği sorusunu da yanıtlayan oyuncu, canlandırdığı Berk karakterinin arkadaş olabileceği birisi olduğuna değindi.

Berk’ten tavsiye almayacağını ama kendisinin ona birçok tavsiye vereceğini anlatan Recep Usta, yeni sezonda da Kardeşlerim dizisindeki sahnelerle izleyicileri etkileyecek.