Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde senaristlerin son düzenlemesi izleyicileri memnun etti!

Kardeşlerim dizisinde senaristlerin son düzenlemesi izleyicileri memnun etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları yeniden buluşmaya başlayacak olan Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu heyecanla bekleniyor. Genç ve tecrübeli isimlerin bir arada yer aldığı ve çok da iyi bir sinerji oluşturduğu dizinin üçüncü sezonundan ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Diziye Kaan Çakır, Nazlı Çetin ikilisinin de katıldığı ortaya çıktı. Ahmet ile Leyla karakterleri yeni sezonda çok konuşulacak gibi duruyor.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezon ilk fragmanı yayınlandı ve 3 Ağustos Cumartesi günü için de izleyicilere randevu verildi. Yeni sezona 57. bölümle başlanacak ve bazı sürprizler de herkesi şaşırtacak. Dizinin senaristleri geçen iki sezonluk süreçte çok iyi bir süreç ortaya koyarak hikayenin heyecanının azalmasına izin vermedi. Üçüncü sezonda da benzer bir durumun yaşanması bekleniyor.

Kardeşlerim dizisi hayranları Eren ailesinin zenginleştiğine yönelik fragmanda yer alan görüntülerden çok memnun. Ancak bu durumun kısa sürmesinden korkuluyor. Yani senaristler önce zengin yapıp sonra Eren ailesini yeniden fakirleştirebilir korkusu var.

Bir izleyici şu yorumuyla dikkatleri çekti: “Sayın senaristler! Ne güzel herkesin hak ettiğini bulduğu, akla mantığa adalete sığan bir sezon başlangıcı yapmışsınız. Allah aşkına Eren ailesini ‘iyilik erdemlilik’ adı altında bunlarla uzaktan yakından alakası olmayan kuru gurur kasmadan ibaret saçma sapan tavırlara sokmayın.”

Bazı dizi hayranlarına göre ise Kardeşlerim dizisinde her şey değişir ama Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye karakterinin gururu asla değişmez… Bir İzleyici, “Dizide değişmeyen tek şey Asiye’nin gururu” mesajıyla gülümsetti.

“Allah aşkına Asiye’nin gururunu uyandırıp, şu aileyi yine fakir yapmayın” diye senaristlere seslenenler daha şimdiden üçüncü sezon ilk bölüm için gösterilen güzel anların geçici olabileceği hissine kapılmış gözüküyor.

Bir başka dizi hayranı da yine senaristlere seslendi ve Eren ailesinin zenginliğini kaybetmesi ve çocukların yine üzülmesi ile sonuçlanacak kurgu istemediklerini belirterek, bu tür durumların sıkıcı olduğu ve izleyicilerin bunu kabullenmeyeceğini belirtiyor.

Kardeşlerim dizisi üçüncü sezonu ile yine Cumartesi akşamları çok başarılı reytingler elde edecektir. Gönül Dağı dizisi iki sezon boyunca birinciliği bırakmadı ve bu sezon belki de Kardeşlerim dizisi için zirveye çıkma imkanı belirebilir.