Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri ip cambazı gibi oldu!

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri ip cambazı gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi geçtiğimiz Cumartesi akşamı 56. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak yaz arası verdi. Dizinin ekibinin Ağustos sonunda ya da Eylül başında yeniden bir araya gelerek üçüncü sezon için çekimlere başlaması bekleniyor.

Dizide Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, başarılı performansı ile göz dolduruyor. İkinci sezonda da çok iyi bir çıkışa imzasını atan dizi, heyecanlı bir hikayeye sahip ve oyuncular da işlerini başarıyla yapıyor. Fadik Sevin Atasoy’un tecrübelerini yansıttığı dizideki performansı da alkışı hak ediyor.

Oyuncu, uzun bir aradan sonra dizi setlerine Kardeşlerim ile çok etkili bir dönüş yapmış oldu. Şengül karakterinin hikayede etkili olması, oyuncuyu da öne çıkarttı. Fadik Sevin Atasoy da dizinin sonraki bölümlerinden neler yaşanacağını çok merak ediyor ama Şengül’ün neler yapacağı konusunda net bir bilgisi yok.

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri ip cambazı gibi oldu! 8

Orhan karakterini kıskacına alan Gönül ile Şengül’ün bir hesabı var. İntikam planları yapan Şengül’ün yaptıklarına şaşıran Fadik Sevin Atasoy, sonraki bölümleri çok merak ediyor. Oyuncu, “Ben de şaşırıyorum bir sonraki bölüm ne olacak. Önümü göremiyorum, bilemiyorum. Şengül’ün sağı solu hiç belli olmuyor. Bir bakıyorsunuz melek gibi bir kadın, bir bakıyorsunuz içinden bir canavar çıkıyor. Dolayısı ile Şengül beni bir ip cambazı gibi, ipin üzerinde oynatıyor. Ne yapar ne eder bilemiyorum” açıklamasında bulundu.

Şengül karakterinin dengesiz hali ona renk katıyor ve Fadik Sevin Atasoy için de büyük bir şans. Böyle farklı tavırları bulunan bir karakteri canlandırmanın keyfini anlatan oyuncu, “Çok keyifli, lunapark gibi” ifadesini kullandı.

Şengül karakteri kötülükleri ile de ekranın sinir bozan isimlerinden birisi haline geldi. Fadik Sevin Atasoy, “Beter olsun, inşallah cezasını çeker Şengül” diyerek da karaktere çok kızdığını ifade etti.

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri ip cambazı gibi oldu! 9

Şengül karakterine çok kızdığını da ifade eden oyuncu, sokakta izleyiciler kendisine tepki gösterince şu sözlerle onları avutuyor: “Siz iki saat Şengül’ü izliyorsunuz, ben 24 saat bu kadınla yaşıyorum. Şengül’e kızdığım zamanlar oluyor tabii ki…”

Oyuncu, Şengül karakterinin ne yapacağını kendisinin de bilmediğini ama kocası ve çocukları için de her şeyi yapabilecek birisi olduğunu da belirtti.

Kardeşlerim dizisinde Akif’i alt etmek için bir araya gelen kadın dayanışmasına Fadik Sevin Atasoy da destek oldu ve Akif’i alt etmelerini umut ettiğini sözlerine ekledi.