Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisindeki acı ayrılıklar sonrası iki büyük kırılma noktası var!

Kardeşlerim dizisindeki acı ayrılıklar sonrası iki büyük kırılma noktası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu’nun geçen bölümde hikayeden ayrılması izleyenleri sarstı. Kadir ile Melisa karakterleri gidince dizinin izleyicilerinin içini burukluk kapladı. Hikayede her iki karakterin de devam etmesine müsait bir ortam vardı.

Ayrılıkların nedenleri merak edilirken, Halit Özgür Sarı’nın farklı projelerde yer almak yönünde bir tercihi olabileceği konuşuluyor. Kardeşlerim dizisinin hikayesinin başrolde yer alan bir karakterin gidişinden sonra nasıl şekilleneceğini da hayranlar merakla bekliyor.

Kardeşlerim dizisinin 30. bölümü için yayınlanan fragmanlarda dikkat çeken iki unsur var. Bu aynı zamanda iki kırılma noktasına işaret ediyor. Dizi ilk başladığı zaman ağır bir dram havası vardı. Daha sonra bu dram ortamı hikayeye yansıyan aşlarla birlikte kaybolmuştu. Şimdi ise Kadir’in ölümünün ardından yeniden ağır bir dram havası diziye yansıyacak.

Kardeşlerim dizisindeki acı ayrılıklar sonrası iki büyük kırılma noktası var! 7

Kardeşlerin ve Kadir’in sevenlerinin ortaya koyacağı duygu yoğunluğu yeni bölümde kendini hissettirecek. Şimdi kardeşlerin birbirine yeniden sarılma dönemi. İşte bu da dizideki ikinci önemli unsur olarak ortaya çıkıyor.

Hem dramın ağırlığını hissedeceksiniz hem de kardeşlerin bir arada tutunma ihtiyaçlarının ne kadar güçlendiğine şahit olacaksınız. Kardeşlerim dizisinin 30. bölümü 27 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak ve dram, duygusallık, kenetlenme gibi kavramlar hikayede öne çıkartılacak.

Tabii ki dizinin entrika ve heyecan unsurunu sağlayan kötülükler de hikayede yer almaya devam edecek. Ancak genel duygunun dram, özlem, kenetlenme, kardeşlerin birbirlerine daha fazla ilgi göstermesi gibi sonuçlar doğuracağının işaretleri fragmanlara yansıdı.

Asiye, kardeşleri için çok güçlü olması gerektiğini düşünüyor. Kadir’in ölümüyle ilgili sırların ortaya çıkması için verilecek olan mücadele ve intikam hisleri de diziye heyecan katacak bir başka unsur olacak.

Kardeşlerim hayranları ise Kadir ve Melisa’nın ayrılmasının hiç iyi olmadığı şeklinde yorumlar yapıyor. Kadir’in yokluğunun hissedileceği ilk bölüm olması nedeniyle 27 Kasım akşamı izleyiciler ekran başında farklı duygular yaşayacaklarını belirten yorumlar yapıyor.

Dizinin reytinglerine bu ayrılıkların nasıl etki edeceği de merak edilen bir başka konu oldu.