Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın, İspanya’nın en büyük televizyon kanalına sürpriz ziyareti…

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın, İspanya’nın en büyük televizyon kanalına sürpriz ziyareti…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2017 yılında Kalk Gidelim isimli TRT dizisinde oynadıktan sonra tanınan Onur Seyit Yaran, şu sıralar sosyal medyanın en popüler erkek oyuncularının başında geliyor. Genç oyuncu, 2019’da rol aldığı Vuslat dizisinin ardından Kardeşlerim dizisinde oynamaya başlamıştı.

Atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve 3 sezondur ekranda olan dizide oynadığı Doruk karakteri ile çok seviliyor Onur Seyit Yaran1 1996 İstanbul doğumlu oyuncu, genç kuşak oyuncular arasında, özellikle genç nesil tarafından ilgiyle takip edilen bir isim.

Sosyal medyada sıklıkla gündeme gelen oyuncu, popüler bir isim olarak dikkatleri çekiyor. Birlikte partner olarak kamera karşısına geçtiği Su Burcu Yazgı Coşkun ile Kardeşlerim dizisindeki Doruk ve Asiye çifti olarak da ayrıca çok beğeniliyorlar.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın, İspanya'nın en büyük televizyon kanalına sürpriz ziyareti... 8

Onur Seyit Yaran, geçtiğmiz günlerde Kardeşlerim dizisinin gösterildiği İspanya’ya davet edildi. Dizinin yüksek reytingleri ile birlikte ülkede gittikçe daha çok tanınan genç oyuncu, İspanya ziyaretinde ünlü tv kanalına konuk oldu! Madrid’e giden oyuncu, İspanyanın en büyük televizyon kanallarından birisi olan Antena 3’ün davetiyle ülkeye gitti.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın, İspanya'nın en büyük televizyon kanalına sürpriz ziyareti... 9

Oyuncu, Madrid’deki televizyon binasında hayranları tarafından coşkuyla karşılanırken, pek çok hayranı ile de tek tek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Kardeşlerim dizisinin ülkede çok izlenmesi nedeniyle bu ülkedeki hayranlarından büyük ilgi gören Yaran’ın, sosyal medyada hesabında da İspanyolca yorumların yoğunluğu da dikkat çekiyor.

Onur Seyit Yaran, İspanya ziyaretinde heyecanlı bir karşılamayla ağırlanırken, televizyon binasında verdiği pozla da sosyal medyada dikkatleri çekti. Kendisini karşılamaya gelen hayranlarının sevgi gösterilerine de karşılık veren oyuncunun, ünü Türkiye sınırlarını aşan Kardeşlerim dizisi sayesinde kendi şöhreti de sınırları aşmış durumda!