Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin günü belli oldu! Aynı gün yayınlanan diziler için zor günler başlıyor!

Kardeşlerim dizisinin günü belli oldu! Aynı gün yayınlanan diziler için zor günler başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanalların haftanın her günü prime time kuşağında yayınladıkları diziler, rakipleriyel kıyasıya bir mücadele içinde. Kimi zaman reytingleri düşük olan diziler yarışı erken kaybedip gidiyor, kimi zaman da zar zor ekranda tutunan diziler, yeni rakiplerinin gelmesiyle pastadan aldıkları payların düşme riskiyle karşı karşıya kalıyor. İşte böyle bir süreç yaşanacak Cumartesi akşamları!

Zira atv’nin bir süredir hazırlıkları devam eden dizisi Kardeşlerim, iddialı bir yapım olarak ekrana gelmek için gün sayıyor. Cumartesi günleri yayınlanan üç kanalın üç ayrı dizisi için de zor bir sürecin başlayacağının bir göstergesi adeta!

Aynı gün Show TV’de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yayınlanıyor. Romantik komedi türündeki dizinin kemik bir izleyicisi zaten var. Ancak Total’de Gönül Dağı ile zirve yarışı yapsa da AB’de çoğu zaman ilk 10’a bile girememesi de bir başka detay!

Bu arada TRT1’in Gönül Dağı dizisi, Cumartesi akşamlarının naif, içten, samimi bir dizisi olarak kimi zaman eğlenceli, kimi zaman dramatik anlarıyla izleyenleri yakalamayı başarmış bir dizi. Total ve AB’de birinciliği kimseye kaptırmıyor.

Kardeşlerim dizisinin günü belli oldu! Aynı gün yayınlanan diziler için zor günler başlıyor! 9

Sen Çal Kapımı dizisi ise Fox TV’nin romantik komedi dizisi olarak yaz başından beri ekranda. Reytingleri sezonda gittikçe düştü ama yine de belli bir izleyici kitlesi ile ayakta duruyor. Geçtiğimiz hafta Total’de 9. ve A’de de 5. sıradaydı.

Kardeşlerim dizisi ise dram yüklü bir hikaye ile geliyor! Atv’nin bu yeni dizisi, hayli iddialı bir yapım olduğunu tanıtımlarıyla da göstermekte! Dizinin ilk yayın günü ise 20 Şubat Cumartesi olarak duyuruldu.

İzleyenlerin içini burkan bir hikaye Kardeşlerim dizisi. Tek dertleri hayat mücadelesi olan 4 kardeşin iç burkan hikayesi, izleyicinin de muhtemelen büyük ilgisini çekecek.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, dizisinin Cumartesi akşamının dengesini hayli sarsacağı tahmin ediliyor.

Kardeşlerim dizisinin günü belli oldu! Aynı gün yayınlanan diziler için zor günler başlıyor! 10

Yaşadıkları tüm dertlere, sorunlara, acılara karşın birbirlerine tutunan kardeşlerin öyküsü, pastadan büyük bir pay koparmaya geliyor gibi… Bakalım Cumartesi akşamlarının bu yeni oyuncusu, nasıl bir süreç getirecek?

Kardeşlerim dizisinin günü belli oldu! Aynı gün yayınlanan diziler için zor günler başlıyor! 11