Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonundan verilen ilk mesajda ne var?

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonundan verilen ilk mesajda ne var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yanlış zaman ve yanlış yer… İşte Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu bu sözü haklı çıkartan bir hikaye kurgusu ile ekranda yerini alacak… Dizinin ekibinden Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek ayrıldı… Ancak diziye katılan yeni isimler ile hikaye çok daha güçlü olacak.

Esila Umut, Eren Ören, Nilsu Yılmaz, Nazlı Can Çetin’in kadrosuna katıldığı Kardeşlerim dizi ekibi çekimlere başladı. İkinci sezon öncesi okuma provalarında buluşan ekip, yeni sezondaki hikayeden çok etkilenmişti.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonundan verilen ilk mesajda ne var? 7

Yeni karakterler yeni çatışmaların da işareti olacak. Özellikle Kaan karakterini Asiye ile Doruk için büyük sorunlar çıkartması bekleniyor…

Kardeşlerim dizi hayranlarını da ekran başına çekecek yeni olaylardan ilk bilgiler gelmeye başladı. Kardeşlerim ikinci sezon için yayınlanan ilk fragmanda Kadir karakterinin başına büyük bir dert açılacağını görebilirsiniz.

Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir karakteri Celil Nalçakan’ın hayat verdiği Akif’in tuzağına düşecek.

Görüntülerde Akif diyor ki, “Yanlış zamanda, yanlış yerdesin Kadir.”

Abilerini özlemle bekleyen kardeşlerin yürek yakan görüntüleri ikinci sezonda çok duygulandıracak. Erhan’ı vuran kişinin babası olduğunu Doruk’un öğrenmesi bekleniyor. Suçu Kadir’in üzerine atan Akif ile Doruk arasındaki ilişki de merakla bekleniyor.

Yeni sezonu dört gözle beklediklerini belirten dizi hayranları, “Şimdiden heyecanlıyım. Yeni sezon çok güzel olacak” diye yorum yapıyor.

Sosyal medyada Kardeşlerim dizi hayranlarının yeni sezonu özlemle beklediklerini mesajlarıyla sergiliyor.