Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin ‘kötü’ ismi Harika için Gözde Türker’den dikkat çeken sözler!

Kardeşlerim dizisinin ‘kötü’ ismi Harika için Gözde Türker’den dikkat çeken sözler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yeni başlayan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamlarına yeni bir soluk getirdi. Bu hafta 9. bölümü yayınlanacak olan dizi, rakiplerini de şimdiden reytingleriyle zorlamaya başladı. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak gibi isimlerin rol aldıkları dizide oynayan Gözde Türker, Harika karakteri ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

1993 doğumlu ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, ilk olarak 2013 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile tanındı. Oyuncu, daha sonra Poyraz Karayel dizisinde Melis karakteriyle dikkatleri çekti. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Ülfet karakterinin gençliğini oynadı.

Tiyatrocu olan ve sahneye çıkmayı çok sevdiğini söyleyen oyuncu, pandemi sürecinde tiyatroların kapalı olmasından yana üzgün. Gönlünde sinema yattığını da saklamayan Gözde Türker, dizide rol almaktan da mutlu.

Kardeşlerim dizisinin 'kötü' ismi Harika için Gözde Türker'den dikkat çeken sözler! 8

Sokakta magazincilerle karşılaşan oyuncu, “Dizi muhteşem gidiyor. Çok güzel yorumlar alıyoruz. Her şey yolunda. Çok yoğun bir tempomuz var. Pandemide bu kadar yoğun bir temponun içinde olmak, benim için de ekip arkadaşlarım için de büyük bir şans mesleğimizi yapabiliyoruz” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisi için hazırlıkların uzun zaman önce başlamış olmasının da meyvelerini topluyor oyuncu. Pandemiden dolayı çekimlerin geç başlaması, biraz da karakteri özümsemesinde zaman kazanmasını sağlamış. Gözde Türker, “Kasım’da sete başladık. Şu an bir kaç bölüm önden gidiyoruz. Bir yanda olmadı, bizim şansımıza oldu, metin üzerinde çok çalıştık, oyuncu arkadaşlarımla çok çalışmış oldum. O yüzden çok şanslı bir başlangıç oldu. Normalde genelde dizilere o kadar çalışma fırsatı bulamıyoruz ama bu dizi için çok şanslı bir başlangıç oldu” diye konuşuyor.

“Harika kötü ama hikayesi var!”

Dizide hayat verdiği Harika karakteri ile ilgili sorulara da yanıt veren oyuncu, her ne kadar sevilmeyen, ‘kötü’ olarak adlandırılan bir karaktere hayat verse de anlamaya çalıştığını söylüyor. Oyuncu, “Ben karakterimi çok severek oynuyorum. Kötü bir karakter ama alt hikayesi çok dolu olduğu için, hayattan bir sürü şey barındırıyor. Ön yargılı davrandığımız insanların arkasında bir sürü şey yatıyor. Bir oyuncu olarak bunu ortaya çıkarmam bunu mutlu ediyor. Seyircilerden kötü bir karakter olmasına rağmen herkes çok sevmiş durumda, beğenmiş” açıklamasını yapıyor.

Kardeşlerim dizisinin 'kötü' ismi Harika için Gözde Türker'den dikkat çeken sözler! 9

Harika ile benzerliği olup olmadığı şeklindeki bir soruya da Gözde Türker, “Tabii ki benzer yanları vardır muhakkak ama tabii ki çok alakasız benim için” dedi ve ekledi; “Bence bir oyuncu olarak tek bir tarafa yönelmek doğru değil, ben kötüden de iyiden de çok şey öğreniyorum. Seçici olmak lazım ama genel olarak herkesten birşey almak mümkün.”

9 yaşında tiyatroya başladığını, sahneyi ok özlediğini belirten oyuncu, “Devam edeceğim aynı şekilde hem sinema, hem tiyatro, hem dizi. Olabildiğince fazla iş olsun isterim kendi adıma. Güzel şeyler olacak” dedi.

Bu arada nişanlı olan oyuncu, Temmuz ayında evleneceğini, müstakbel eşinin oyuncu olmadığını ve diş hekimleri ile çalıştığını, implant ve diş malzemeleri sattığını belirtti.

Gözde Türker’in röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…