Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak’ın profesyonelliği sözlerinde gizli!

Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak’ın profesyonelliği sözlerinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisiyle birlikte öne çıkan genç oyunculardan birisi de Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin her bölümü büyük bir heyecan içinde geçiyor. Milyonlarca dizi hayranı tarafından seyredilen Kardeşlerim dizisinde Bilal Yiğit Koçak’ın başarılı performansı da geniş bir hayran kitlesi kazanmasını sağladı.

Dizi sayesinde kariyer sıçraması yapan genç oyuncu, bulunduğu noktadan son derece memnun. Katıldığı bir etkinlikte konuşan genç oyuncu, aldığı ödül için de teşekkür etti.

Oyuncu, “Reytinglerimiz çok iyi. Fenomen oldu dizimiz. Bundan çok mutluyuz, karşılığını da görmek çok mutluluk verici” diye konuştu.

Dizideki kardeşlerin birlikte hayata tutunmalarının oyuncuyu da çok etkilediği ortaya çıktı. Bilal Yiğit Koçak, “Herkese dokunacağını biliyordum. Senaryoyu ilk okuduğumda da buralara gelebileceğini biliyordum” dedi.

Kariyer planlamasında bazı planları olduğunu ifade eden oyuncu, önceliğinin ise Kardeşlerim dizisi olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Bu diziyi sonuna kadar taşıyıp, görevimi tamamen bitirip, diziyi çok güzel şekilde noktalamak var. Ondan sonra zaten görecekler” diye konuştu.

Profesyonelce konuşan ve işine olan sadakatini sergileyen genç oyuncu bu sözleri ile beğeni topladı.

Gelecek adına planlar yapan genç oyuncu, kariyerinde farklı adımlar atmak için önce Kardeşlerim dizisini en iyi şekilde tamamlaması gerektiğini ifade etti.

Haluk Bilginer’in örnek aldığı bir oyuncu olduğunu belirten Bilal Yiğit Koçak, ayrıca Aras Bulut İynemli’nin de enerjisini, oyunculuğunu çok sevdiğini dile getirdi.