Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle ilgili tüyo Recep Usta’dan geldi, izleyicilerini çok sürprizli şeyler bekliyor!

Kardeşlerim dizisiyle ilgili tüyo Recep Usta’dan geldi, izleyicilerini çok sürprizli şeyler bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan ve son haftalarda önemli bir miktar reyting düşüşü yaşayan Kardeşlerim dizisi, sezon sonuna doğru adım adım ilerliyor. Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Kardeşlerim hayranları daha şimdiden 4. sezonu büyük bir heyecanla bekliyor. Dizinin hikayesinde özellikle Recep Usta’nın canlandırdığı Berk için dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Recep Usta, dizi ile birlikte bir anda popüler olan genç isimlerden birisi olarak öne çıktı. Aybike karakterinde ise Melis Minkari’yi izlemekteyiz. İki genç oyuncu dizi ile birlikte çok beğeni topladı. Berk ile Aybike’nin etkileyici bir dizi çifti olarak öne çıkmasını sosyal medyadaki araştırmalarda da görebilmekteyiz. Recep Usta ve Melis Minkari’nin kısa sürede milyonlarca dizi hayranı tarafından benimsenmesi ve projeye yaptıkları büyük katkı, ayrıca kariyerleri açısından da çok özel bir dönemi beraberinde getirdi.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili tüyo Recep Usta'dan geldi, izleyicilerini çok sürprizli şeyler bekliyor! 7

İki genç oyuncunun etkileyici uyumunun yanı sıra dizinin hikayesindeki Berk ile Aybike’nin yaşadıkları da özellikle genç izleyicileri derinden etkiliyor. Recep Usta, dizinin hikayesinde sürprizler yaşanacağını belirterek önemli bilgiler verdi.

Ayla ile Resul’un oğlu olmadığı ortaya çıkan Berk’in başından neler geçecek? atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Recep Usta, “İzleyicileri çok sürprizli şeyler bekliyor. Daha Berk’in hiçbir şeyden haberi yok. Haberi olduktan sonra tepkisi Ayla’ya ve rahmetli babasına karşı ne olur? Gelecek hayatına dair beklentisi ne olur, ne kadar değişir bilmiyorum? Büyük bir sürpriz var ortada. Ben sürprizlere açığım, umarım herkes de açıktır” şeklinde konuştu.

Berk’in annesini çok sevdiğini dile getiren Recep Usta, Ayla’nın gerçek annesi olmadığını öğrenmesi durumunun ise büyük bir hayal kırıklığı yaratacağı fikrinde. Oyuncu, Berk için bu büyük travmanın sonuçlarını çok merak ettiğini şu sözlerle ifade etti:

“Büyük bir travma, 18 yaşında çok büyük bir travma edinecek. Ayla’ya ve hayata karşı tepkileri ne olur bilemiyorum. Berk çok duygusal bir çocuk, ama içinde yaşadığını dışarıya da aktaran bir çocuk. Annesine karşı, annesi olmadığını bilerek nedenli bir yaklaşımda bulunacağını bilmiyorum. Çok büyük bir sürpriz, heyecanla bekliyorum.”