Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle parlayan genç oyuncu Nilsu Yılmaz, güçlü bir diziye transfer oldu!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan genç oyuncu Nilsu Yılmaz, güçlü bir diziye transfer oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterini canlandıran genç oyuncu Nilsu Yılmaz, başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Berk Ali Çatal’ın hayat verdiği Tolga ile Cemile sahnelerini görmek isteyenler üzülse de başarılı oyuncu dizideki hikayesi bittiği için izleyicilere veda etti.

2013 yılından bu yana setlerde gördüğümüz oyuncu, Aşk Tesadüfleri Sever 2 isimli sinema filminde Ayla karakteri ile dikkat çekmişti. Oyuncu, bu sefer de UFO isimli Netflix yapımıyla ismini geniş kitlelere duyurdu.

Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Bennu Yıldırımlar, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin ve Umut Kurt gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin güçlü kadrosuna son olarak Nilsu Yılmaz katıldı.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan genç oyuncu Nilsu Yılmaz, güçlü bir diziye transfer oldu! 7

Kardeşlerim dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan genç yıldız, şimdi Kiracı’da özgüveni yüksek, oyuncu olmak için bir yerlere başvuran güzel ve gösterişli bir genç kız olan Pelin Polat rolünü canlandıracak.

Okuma provalarının ardından geçen hafta sonu çekimleri başlayan dizinin senaristliğini Nermin Yıldırım, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan yapıyor. MF Yapım tarafından Fox TV için çekilen Kiracı dizisi Dizinin yapımcılığını ise son dönemin başarılı isimlerinden Asena Bülbüloğlu üstleniyor.