Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim ve Gönül Dağı reytingleri topladı, ikisi de önemli bir iş başardı!

Kardeşlerim ve Gönül Dağı reytingleri topladı, ikisi de önemli bir iş başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan iki başarılı dizi Gönül Dağı ile Kardeşlerim, güçlü izleyici desteğini sürdürüyor… atv’de yayınlanan Kardeşlerim 29. bölümü ile ekrandaydı. Gönül Dağı ise TRT1 ekranında 40. bölümü ile hayranlarının karşısına çıktı.

20 Kasım akşamı reytinglerde tüm kişiler kategorisinde Kardeşlerim dizisi çift haneli oranlara ulaşarak rakibinin küçük farkla önüne geçti ve birincliği elde etti. Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir karakterinin yanı sıra Damlasu İkizoğlu’nun canlandırdığı Melisa’nın ayrılması ise dizi izleyicileri için büyük şok oldu.

Kardeşlerim, çok etkili sahnelerle dolu bölümü ile izleyicisini ekran başına çekti ve aksiyon dolu sahneleriyle de güçlü çıkışına devam etti. Dizinin iki haneli oranlar ile tüm kişiler kategorisinde birinci olması çok önemli bir gelişme. AB ve ABC1 gruplarında da yüksek reytingler alarak ikincilik elde eden atv dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi ise TRT1 ekranında izleyicilerine uzun süredir bekledikleri güzel anlar yaşattı. Taner ile Dilek’in evlliği dizi hayranlarını mutlu ederken, reytingler de tüm kategorilerde çok iyi geldi. İki haneye yaklaşan tüm kişiler kategorisindeki reytingi ile Kardeşlerim’in hemen ardından ikinci olan dizi, diğer iki kategoride ise birincilik elde etti.

AB ve ABC1 gruplarında Cumartesi akşamları rakipsiz olan TRT1 dizisi, yine izleyici sadakatini sağlamış oldu… Gönül Dağı dizisinin ABC1 grubunda iki haneli oranlara çıkması da daha önce sergilenen başarının tekrarı oldu.

Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri cumartesi akşamları güçlü iki dizi ve her iki yapım da çift haneli reytingler elde etmeyi başaran 6 dizi arasında yer alıyor.