Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye’si, Tozluyaka’nın Zeynep’ine karşı atakta! Hemen arkasında ise Duy Beni’nin Ekim’i var!

Kardeşlerim’in Asiye’si, Tozluyaka’nın Zeynep’ine karşı atakta! Hemen arkasında ise Duy Beni’nin Ekim’i var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonu bitti, Eylül ayı ile birlikte sezon dizileri yavaş yavaş ekrana gelmeye başladı. Yeni sezonda yayınlanacak yepyeni dizilerin de ekrana gelmesi ile birlikte büyük bir reyting mücadelesi başlıyor! Yaz sezonundan gelen bazı diziler, şimdilik yoluna devam ediyor. Ancak yeni sezondaki güçlü rakipleri karşısında nasıl bir duruş sergileyecekleri bir kaç hafta içinde belli olacak!

Sezona başlayan ancak daha Eylül ayının ilk haftalarında aldığı düşük reytinglerle devam edemeyeceği anlaşılan bazı dizilerle ilgili final kararları da gelmeye başladı. Senden Daha Güzel dizileri bunlardan birisi. Tozluyaka ve Duy Beni dizileri, gençlik dizileri olarak sezonda en çok dikkat çeken iki yapım oldu.

Star TV’de ekrana gelen Duy Beni dizisi, özellikle sosyal medyadan aldığı destekle büyük dikkat çeken bir yapım oldu! Yaz boyunca her bölümü ve fragmanı adeta izlenme rekorları kırdı Youtube üzerinden. Bu durum reytinglere güçlü bir şekilde yansımamış olsa da dizinin büyük bir kesim tarafından özellikle sosyal medyadan ilgiyle takip edildiğini de ortaya koydu!

Kardeşlerim'in Asiye'si, Tozluyaka'nın Zeynep'ine karşı atakta! Hemen arkasında ise Duy Beni'nin Ekim'i var! 9

Tozluyaka dizisi de sosyal medyada çok konuşulan diziler arasında yaz boyunca ilk sıralarda yer aldı. Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemelerde, twitter’da Duy Beni ve Tozluyaka dizileri 5-11 Eylül haftasında ilk iki sırada yer alıyor.

Bu arada dizilerin oyuncuları arasında da ayrı bir rekabet var! Özellikle son dönemde büyük dikkat çeken gençlik dizilerinin genç oyuncuları, sosyal medyada çokça konuşulmakta. Kardeşlerim dizisinin yaz boyu ekranda olmamasına karşın, dizide Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun’un gündemden hiç düşmediği de görüldü.

Dizi, iki haftadır yeni bölümleriyle ekrana gelmekte. Kardeşlerim’in yeni sezon bölümlerinin yayınlanmaya başlamasından sonra ise ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ kategorisinde Su Burcu Yazgı Coşkun’un birinciliği kimseye kaptırmadığı görülmekte!

Kardeşlerim'in Asiye'si, Tozluyaka'nın Zeynep'ine karşı atakta! Hemen arkasında ise Duy Beni'nin Ekim'i var! 10

Fox TV’de ekrana gelen Tozluyaka dizisinin Zeynep’i Serra Pirinç de genç kuşağın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Yaz sezonunda başlayan gençlik dizisi Tozluyaka’daki performansı ile öne çıkan oyuncu, aylardır gündemde. İzleyicinin beğeniyle takip ettiği dizideki Zeynep karakteri, kadın karakterler arasında öne çıkmakta.

Kardeşlerim'in Asiye'si, Tozluyaka'nın Zeynep'ine karşı atakta! Hemen arkasında ise Duy Beni'nin Ekim'i var! 11

Ayrıca Duy Beni dizisinin Ekim’i Rabia Soytürk’e de sosyal medyadan gelen destek dikkat çekici. Soytürk, dizideki performansı ile beğeni toplarken, en popüler kadın oyuncu kategorisinde de ilk 3 sırada yer almayı başarıyor.

Bu isimleri ise final bölümü ile ekrana gelecek olan Destan dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin takip ediyor. Akkız karakteri ile dizide çok sevilen oyuncu, yaz sezonunda özellikle evliliği ile de sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Dizinin final fragmanının yayınlanmasının ardından da listelerde ön sıralara çıkıyor.