Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın hedefi büyük! Yakında giderse şaşırmayın!

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın hedefi büyük! Yakında giderse şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 1995 doğumlu olan Onur Seyit Yaran, modellikle başladığı kariyerine oyunculukla devam ediyor. Best Model of Turkey 2016 birincisi olduktan sonra tanınan ve ardından Best Model of World yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Yaran, atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de oynadıktan sonra şöhreti elde etti.

Son dönemde sosyal medyada pek çok ünlü ve deneyimli oyuncuyu popülerlik konusunda geçen ve yapılan araştırmalarda ilk sıralarda yer alan bir isim Onur Seyit Yaran. Dizide Su Burcu Yazgı Coşkun ile uyumlu bir partnerlikle Asiye ve Doruk çiftini çok sevdiren ikili, her hafta ve ay yapılan düzenli sosyal medyada ölçümlemelerinde en popüler isimler çıkmayı başarıyorlar.

Üstelik karşılarındaki çok daha tanınan ve deneyimli isimlere karşılık, genç kuşağın dilinden düşmüyorlar. Onur Seyit Yaran, 2017 yılında ilk olarak Kalk Gidelim dizisiyle izleyici karşısına çıkmış ardından Vuslat dizisinde rol almıştı. Ancak Kardeşlerim, adeta oyuncunun kaderini değiştiren bir proje oldu!

Diziyle birlikte farklı kurum ve kuruluşlar tarafından verilen “En İyi Dizi Oyuncusu-Çifti, Yılın Yükselen Yıldızı” gibi kimi ödüllerin de sahibi olan Onur Seyit Yaran, yeni kuşağın başarılı isimlerinden birisi olarak gündemden düşmeyen bir isim.

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın hedefi büyük! Yakında giderse şaşırmayın! 8

Hayranlarının yoğun ilgisi sayesinde sosyal medyada konuşulmaya devam eden Yaran, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde okudu. Ancak oyuncu olmaya karar veren Onur Seyit Yaran, eğitimler alarak bu alana geçiş yaptı. Bu arada İngilizce ve Almanca bilen genç oyuncu, şu sıralar İspanyolca da öğrenmekte.

Onur Seyit Yaran, Türk dizilerinin çok sevildiği Latin ülkelerini hedefine almış durumda! İspanyolca öğrenerek, pek çok Türk oyuncunun gözünü diktiği İspanyol sinemasında yer edinebilmek için şimdiden çalışmalarına başlamış! 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile İspanyolca’nın çok sevdiği bir dil olduğunu ve öğrenmeye devam ettiğini belirterek hedefini de açıkladı!

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran'ın hedefi büyük! Yakında giderse şaşırmayın! 9

“İnşallah bir gün İspanyol sinemasında da olurum, orada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederim” diyen Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim ile kazandığı şöhreti, İspanya’da devam ettirme umudunda. İspanyol sinemasında yer alabilmek içinde bu dili öğrenmesi gerektiğinin farkında olan Yaran, “Dilini de öğrenince içinde bulunabileceğime inandım. Umarım hayalim gerçekleşir” sözleriyle çıtayı yükselttiğini ortaya koydu!