Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in genç oyuncuları dizinin başarısındaki sırrı açıkladı!

Kardeşlerim’in genç oyuncuları dizinin başarısındaki sırrı açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu senenin en başarılı işlerinden Kardeşlerim dizisi, cumartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sezona veda etti. Hem reytinglerde hem de sosyal medyada rekorlar kıran ATV dizisi kardeşlerimin oyuncuları dizinin bu kadar başarılı olmasının sırrını anlattı.

Büyük bir çoğunluğu genç oyunculardan oluşan Kardeşlerim dizisi, bu isimlerin de kariyerinde önemli bir sıçrama yapmasını sağladı. Genç oyuncuların başarılı performansları dizinin sosyal medyayada paylaşım ve izlenme rekoru kırmasını sağladı.

İlk yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören Kardeşlerim, güçlü ve sadık bir izleyici kitlesini de kendisine bağlamayı başardı. Sezon finali ile birlikte birçok yeni olay ortaya çıktı ve ikinci sezonun çok daha hareketli geçeceğinin de mesajı böylelikle verilmiş oldu.

Dizi TV isimli YouTube kanalı da Kardeşlerim dizisinin genç oyuncularına dizinin bu kadar başarıya ulaşmasının sırlarını sordu.

Kardeşlerim'in genç oyuncuları dizinin başarısındaki sırrı açıkladı! 8

Dizide Melisa karakterini canlandıran Damlasu İkizoğlu, ekipteki herkesin çok uyumlu olduğunu ve bu uyum sayesinde dizinin bu kadar başarıya ulaştığını söyledi.

Damlasu İkizoğlu’nun canlandırdığı Melisa karakteriyle, canlandırdığı Kadir’le çok iyi bir çift olan Halit Özgür Sarı da dizinin başarısını şu sözlerle açıkladı: “Çiftlerin enerjisi bizim izleyiciye ulaşmamız için çok önemli. Bizim dizideki çiftlerin hitap ettiği bir sürü kitle var. Farklı bakan, farklı düşünenen çok izleyici bulunuyor. Çiftlerimizin çok iyi seçildiğini düşünüyorum. Aralarında çok büyük bir uyum olduğunu düşünüyorum.”

Kardeşlerim'in genç oyuncuları dizinin başarısındaki sırrı açıkladı! 9

Dizinin yetenekli oyuncularından, Berk karakterine hayat veren Recep Usta, her sahneyi çekerken çok mutlu olduklarını söyledi ve şöyle devam etti: “Biz bir sahneyi çekerken çok mutlu oluyoruz ve iyi bir şeyler yaptığımıza inanıyoruz. O sahneler yayınlandıktan sonra izleyiciden gelen tepkiler de bizim hissettiğimiz gibi olursa inanılmaz mutlu oluyoruz. Motivasyonumuz artıyor. O yüzden bize güzel yorumlar yaptıkları için herkese çok teşekkür ediyoruz.”