Ana sayfa Sosyal Medya Kariyerine odaklanan Pelin Akil, hayranlarına ilk müjdesini açıkladı!

Kariyerine odaklanan Pelin Akil, hayranlarına ilk müjdesini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, hayranlarına bir sürprizleri olduğunu önceki gün instagram hesaplarından açıkladı… Bu sürpriz nedir bilinmiyor ama çiftin iddialı bir sürpriz ile geleceği kesin.

Kızları Alin ve Lina ile yaşadıkları her anı sosyal medyadan paylaşan çift, takipçilerinden de övgüler almaya devam ediyor.

Yeniden kariyerine odaklanan Pelin Akil ise hayranlarına ilk müjdesini verdi

Kariyerine odaklanan Pelin Akil, hayranlarına ilk müjdesini açıkladı! 7

PELİN AKİL, MÜZİKAL İLE SAHNELERDE

16 Kasım’da komedyen Kaan Sekban ile birlikte Son 5 Yıl Müzikali projesi ile sahnelere adım atmaya hazırlanan Pelin Akil, bir hayli heyecanlı.

16 Kasım akşamı Leyla Gencer Sahnesi’nde müzikal izleyicilerle buluşacak.

Müzikal, geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava’da 5.000 kişi önünde Kaan Sekban ve Pelin Akil tarafından gerçekleştirilen sürpriz performansla görücüye çıkmıştı.

Şimdi de provalardan ilk detaylar gelmeye başladı. Pelin Akil, instagram hesabından provalara başladıklarının bilgisini ve videosunu paylaştı.

İşte o paylaşım:

@ikihayatbirkare ? @kaansekban.sacmalar Kaan’la “Son 5 Yıl” müzikalimizin provaları başladı bile. Bu da Harbiye’deki bol sürprizli geceden,16 Kasım ilk oyun,biletler biletixde. Bu arada bu muhteşem gecenin ayrıntılı videosu çoook yakında yine @ikihayatbirkare ekibinin ellerinden YouTube kanalımızda, beklemede kalın ♥️ Müzikalle ilgili gelişmeler için de @son5yilmuzikali ni de takibe alabilirsiniz. ?