Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kariyerini bırakıp aşka koşan Ceyda Ateş’in yılanla korkusuzca dansı karakterini anlatıyor!

Kariyerini bırakıp aşka koşan Ceyda Ateş’in yılanla korkusuzca dansı karakterini anlatıyor!

tarafından ker_def
14 Eylül 1987 Ankara doğumlu olan Ceyda Ateş, bir döneme damgasını vuran ünlü bir oyuncu…

Barış Manço Eğitim ve Kültür Merkezi Tiyatro Kursunu bitiren Ateş, oyunculuk kariyerine 1995 yılında yer aldığı Çiçek Taksi dizisiyle başlamıştı.

Daha küçük yaşlardan itibaren Erguvan Yılları, Küçük İbo, Hayat Bağları, Üvey Baba, Tatlı Hayat gibi dizilerde rol alan Ceyda Ateş, 2003 yılında Hayat Bilgisi’nde Sude, 2004 yılında Cennet Mahallesi’nde Dicle rollerini canlandırmıştı.

Elveda Rumeli’de Pembe oldu, Kavak Yelleri’nde Leyla olarak fırtına estirdi. Yalan Dünya dizisinde Yeliz olarak izledik, Adını Feriha Koydum’da ise Hande’yi canlandırmıştı.

O Hayat Benim’in Cemre’si olarak izleyiciyi sinir etmiş, Yılanların Öcü’nde Zahide olmuştu. Kariyerine 46 dizi veya sinema projesi sığdıran Ateş, son olarak 2015 yılında Tutar mı Tutar isimli dizide rol almış, 2016 yılında ise Hasret Bitti isimli filmde görülmüştü.

O tarihten bu yana Ceyda Ateş, oyunculuk kariyerine ara verdi. Bunun sebebi ise büyük bir aşka tutulmasıydı…

Sevgilisi Buğra Toplusoy’la birlikte yaklaşık beş yıldır birlikte olan oyuncu Ceyda Ateş hayatını Amerika’da sürdürüyor. Ateş’in Amerika’da yaşadığı evinden çektirdiği bir fotoğrafta bahçedeki yılanı korkusuzca eline aldığı görülüyor.

Kariyerini bırakıp aşka koşan Ceyda Ateş'in yılanla korkusuzca dansı karakterini anlatıyor! 7

Sosyal medya hesabı üzerinden buradaki yaşantısına dair paylaşımlarda bulunan 29 yaşındaki Ceyda Ateş, hesabından paylaştığı son fotoğrafla ne kadar korkusuz bir kadın olduğunu gözler önüne serdi.

Sevgilisi Buğra Toplusoy’la birlikte yaşadığı evlerinin bahçesini düzenleyen Ceyda Ateş burada bulduğu yılanı eline alarak bir de fotoğraf çekti. Ateş bu kareyi takipçilerine iletirken üzerine düştüğü notla Buğra’nın yılandan korktuğunu ve bu yüzden uzak durduğunu belirtmeden de geçemedi.