Ana sayfa Sosyal Medya Kas şov dediğin böyle olur! Şükrü Özyıldız, şovun da fotoğrafın da hakkını vermiş!

Kas şov dediğin böyle olur! Şükrü Özyıldız, şovun da fotoğrafın da hakkını vermiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Şükrü Özyıldız, ekrana en son fantastik bir hikayenin kahramanı olarak atv’nin Akıncı dizisi ile gelmişti. Beklenen ilgiyi göremeyen dizi, atv’nin de desteğiyle ekranda 20 bölüm kalmayı başardı. Ancak hazırlıkları sırasında oluşan merak, dizinin yayını döneminde beklendiği gibi büyük bir ilgiyi getiremedi.

Büşra Develi ile başrolünde oynadığı dizinin ardından bir süredir ekranda olmasa da Şükrü Özyıldız’ı sezonda sosyal medyanın gündemine oturtan proje, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmi oldu. Geçtiğimiz yaz Demet Özdemir ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, bu dizideki performansı ile beğeni topladı.

Filmin, Netflix’in yerli ve yabancı aboneleri tarafından büyük bir ilgiyle izlenmesinden sonra sosyal medyada uzun süre gündemde kaldı oyuncu da. Yurtdışında da adının daha fazla duyulmasını sağlayan Şükrü Özyıldız, aynı zamanda sezonda Alice Müzikali ile sahnedeydi.

Oyuncuyu yakından takip eden hayranları, onun her yaz tatilinde kaslı fotoğraflarını görüyor. Zaman zaman esprili söylemlerle yaptığı paylaşımlarda oyuncunun fit vücudu beğeni topluyor. Sporu çok seven ve her fırsatta spor yapan oyuncunun bu kış da iyi kondisyon tuttuğu, yaptığı son paylaşımla görüldü!

Aşk Taktikleri filminin ikinci versiyonunun da Temmuz ayında çekilmeye başlandığı ve bir kaç haftada bittiği medyaya yansımıştı. Heyecanla filmin devamı beklenirken Şükrü Özyıldız da uzun bir tatile çıktı.

Oyuncu, bir süredir bol bol dinleniyor, güneşleniyor, tatil yapıyor. Son olarak teknede çekilen bir fotoğrafıyla ‘kas şov’ yapmayı da ihmal etmeyen oyuncu, “işte budur!” dedirterek şovun da fotoğrafın da hakkını verdiğini gösterdi aşağıdaki pozuyla…

Kas şov dediğin böyle olur! Şükrü Özyıldız, şovun da fotoğrafın da hakkını vermiş! 7