Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisi hayranlarını çok memnun edecek yeni karar!

Kasaba Doktoru dizisi hayranlarını çok memnun edecek yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Kasaba Doktoru dizisi, 1 Temmuz Cuma günü yayınlanan 13. bölümü ile sezon finali yaptı. En geç sezon finali yapan dizilerden birisi olan Kasaba Doktoru ekibi, yaklaşık 1,5 aylık bir dinlenmenin ardından yeniden sete çıkarak çalışmalara başladı.

Dizinin hayranları ise ekibin yaz tatilini kısa tutarak yeni sezon için yeniden bir araya gelmesinden çok memnun. Eylül ayının başlarında Kasaba Doktoru dizisinin yeni bölümlerinin TRT1 ekranında yayınlanması bekleniyor. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri İstanbul’daki bir hastanede yapılıyor.

Dizi bir kasabada çekiliyor havası veriliyor olsa da aslında çekimlerin yapıldığı yer İstanbul’un bilinen eski hastanelerinden birisi oldu. Dizinin ikinci sezon senaryosunu başka bir senaristin yazacak olması, bazı değişiklikler yaşanacağına işaret ediyor.

Kasaba Doktoru dizisi hayranlarını çok memnun edecek yeni karar! 8

İlk sezonda hikayeyi Barış Erdoğan ile İlker Arslan birlikte yazmıştı. Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonunda nasıl yenilikler olacağını merak edenler, yeni senarist Çağla Kızılelma’nın nasıl bir hikaye düzeni oluşturacağını da çok merak ediyor. Dizinin ilk sezonunda senaryonun biraz sönük kaldığı ve dizinin bu nedenle çok iyi bir çıkış yapamadığını düşünen birçok kişi vardı. İkinci sezon için senarist değiştirme kararı izleyicileri memnun eden bir durum oldu. Hikayenin daha etkili olma beklentisi bu karar ile birlikte arttı.

Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı hayranları bu partnerlikten çok memnun kalmıştı. Leyla ile Ömer karakterlerinin ikinci sezonda nasıl bir hikayesi olacak, aşk ve romantizm konusu dizinin dokusuna ne kadar işleyecek bu konu da çok merak edilen bir detay.

Kasaba Doktoru dizisi hayranlarını çok memnun edecek yeni karar! 9

Vildan Atasever’in de başrolünde yer aldığı ve ikinci sezonda çok daha başarılı reytingler alarak iyi bir çıkış yapması beklenen Kasaba Doktoru dizisi, yeni sezonda TRT1’in en çok önem verdiği projelerden birisi olacak.