Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisi için TRT1’in yaptığı hamle de işe yaramadı!

Kasaba Doktoru dizisi için TRT1’in yaptığı hamle de işe yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisi Cuma akşamları yayınlanıyordu ama Çarşamba günlerine kaydırıldı. Bu karar değişikliğinin nedeni olarak Yalı Çapkını dizisinin Cuma akşamları çok iyi bir çıkış sergilemesi gösteriliyor. TRT’nin Dünya Kupası maçları nedeniyle de böyle bir değişiklik yapmış olabileceğini değerlendirenler de var. Normalde TRT1’in dizileri için gün değişikliği yapması pek de beklenen bir durum değil.

Ozan Akbaba’nın çok başarılı bir doktor rolüyle ekrana geri döndüğü Kasaba Doktoru için 26. bölümde final olması beklentisi de değiştirmiş ve hikayenin 32. bölümde bitebileceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Didem İnselel, Vildan Atasever gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi artık çarşamba akşamları ekrana gelecek. Bu hafta ilk kez çarşamba rekabetine katılan Kasaba Doktoru dizisinin reytinglerde iyi sonuçlar alamadığını görüyoruz.

Kuruluş Osman dizisinin öne çıktığı, O Kız ve Çöp Adam dizilerinin de iyi reytingler aldığı Çarşamba rekabetinde Kasaba Doktoru dizisinin 26. bölümü ekrana geldi. Ancak hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremeyen dizinin artık eski gücünden eser kalmadığı görülüyor.

Tüm kişiler kategorisinde yirmi beşinci sırada yer alan dizi, AB kategorisinde ise on ikinci durumda ve ABC1’de de on altıncılık elde edildi.

Kasaba Doktoru dizisi için 32. bölüm final tarihi olacak mı bilinmez ama dizinin 2023 yılının başlarında ekrana veda etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

27. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi 14 Aralık Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek.