Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisi reytinglerde bir ilke imzasını attı!

Kasaba Doktoru dizisi reytinglerde bir ilke imzasını attı!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 17 Haziran Cuma akşamı on birinci bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru #SeniBırakmam etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Heyecan dolu bölümüyle seyirciden büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru’ reytinglerde ise AB kategorisinde cumanın en çok izlenen yapımı olarak zirvede yer aldı. Dizi bugüne kadar iyi reytingler alarak ilerlemişti ama hiç birincilik elde etmemişti. 11. bölümde AB kategorisinde yaşanan birincilik ekibin başarısının bir kanıtı oldu.

‘Kasaba Doktoru’nun on birinci bölümünde; Ayperi, Uluçınar Hastanesi’ne dönerek kendisi hakkında tüm gerçekleri açıkladı ve hastanede doktor olarak çalışmak istediğini söyledi. Erol, ameliyat öncesi kendisiyle yakından ilgilenen Leyla’nın operasyonda yer almasını istemeyerek tepki gösterdi.

Acilde MERS vakası olduğu şüphesi üzerine tüm şüpheli hastalar izole edildi ve tüm acil servis karantinaya alındı. Karantinada kalan Ömer’in durumu kötüye gidince, Leyla, Erol’un ameliyatına girme şansını kaybetme pahasına acile girdi. Bu sırada bazı hastalar karantinaya karşı çıkarak ortalığı karıştırdı.

Kasaba Doktoru dizisi reytinglerde bir ilke imzasını attı! 7

Hastanede bu karışıklığı fırsatı bilen Yalçın, Bahar hemşireyi kullanarak Arzu’nun fikrini değiştirmeye çalıştı. Arzu, Erol’u hastaneden götürmek isteyince Hakan Hoca buna karşı çıktı. Bunun üzerine Arzu, soluğu Yalçın’ın yanında alarak ondan yardım istedi.

Şartlar giderek karışırken, Mine’nin de fenalaşarak bayılması acildeki kaosa son darbeyi vurdu. Mine’yi yerde yatarken gördüğü sırada Erol’un da durumunun kötüye gittiğini öğrenen Hakan Hoca ise büyük bir ikilemin ortasında kaldı.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma 12. yeni bölümüyle TRT 1’de yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.