Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde Leyla ameliyatta, Ömer ayrılık çelişkisi yaşıyor!

Kasaba Doktoru dizisinde Leyla ameliyatta, Ömer ayrılık çelişkisi yaşıyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 15 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de ikinci bölümüyle ekranda olacak. İlk bölümüyle büyük ilgi gören ve çok sevilen ‘Kasaba Doktoru’nun ikinci bölümü de heyecan dolu gelişmeleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. ‘Kasaba Doktoru’nun yeni bölümünde neler olacak? İşte dizinin ikinci bölümünden detaylar:

Hakan acile getirilen Leyla’yı derhal ameliyata alır. Operasyona giren Ömer aşık olduğu kadının sakat kalmaması için çabalarken, Hakan Hoca’nın ne kadar mahir bir cerrah olduğuna şahit olur. Sadece o değil beğenmediği bu hastanedeki tüm çalışanlarda Hakan’a muntazam şekilde ayak uydurmaktadır.

Ameliyatı başarılı geçen Leyla yaptığı hatanın farkında olarak daha da güçlü olarak uyanır. Leyla kendine bile itiraf edemez ama tekrar ayağa kalkmasında Ömer’in desteği büyüktür. Leyla hastanede kalmasının zor olduğunu fark ederken, Ömer de bir an önce buradan kurtulmak istemektedir. Eski hastanesine dönme fırsatı elde ettiğinde, Ömer geleceği ve mesleğin etik değerleri arasında kalır.

Hakan Hoca ise hastanenin yıllardır çözülemeyen birçok sorunu için Başhekim Turgut’un bir şeyler yapacağından umudu kesmiştir. Olaya bizzat el atmaya karar veren Hakan Hoca, sorunları kendi tarzıyla çözmeye çalışırken hiç beklemediği bir durumla karşılaşacaktır.

Zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever’in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstleniyor.

‘Kasaba Doktoru’ ikinci bölümüyle cuma saat 20.00’de TRT 1’de…