Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kasaba Doktoru dizisinde romantizm rüzgarı

Kasaba Doktoru dizisinde romantizm rüzgarı

tarafından ker_def

TRT 1’in yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu gerçekleştirdiği dizisi ‘Kasaba Doktoru’, cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Cuma gününün en çok izlenen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, sosyal medyada da özellikle Ömer ve Leyla’nın yüreklere dokunan hikayesiyle çok konuşuluyor.

Geçtiğimiz bölümde Berk’in hastaneyi ziyareti esnasında Leyla’ya aşkını itiraf ettiği anlara şahit olan Ömer, büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Dizinin beşinci bölümünde ise Berk’in sözleri ve Leyla’nın acildeki yoğunluk esnasında Ömer’e ulaşamaması ikili arasındaki eski defterlerin ve tartışmaların yeniden alevlenmesine neden olacak.

Kasaba Doktoru dizisinde romantizm rüzgarı 7

Zorlu günün sonunda doktor odasına gelen Ömer, ders çalışırken uyuyakalan Leyla’yı görecek. Ömer’in sevdiği kadının karşısına oturup onu uyurken izlemesi kalplere dokunacak romantik anların yaşanmasına sahne olacak.

Bu özel sahnenin fotoğrafı bölüm afişi olarak dizinin sosyal medya hesabından da yayınlandı. Beşinci bölümüyle merakla bekleyen ‘Kasaba Doktoru’ izleyicileri bu paylaşıma büyük ilgi gösterdi.

‘Kasaba Doktoru’ bu akşam (cuma) 20.00’de TRT 1’de…