Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisinde tüm kurallar yıkıldı!

Kasaba Doktoru dizisinde tüm kurallar yıkıldı!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 27 Mayıs Cuma akşamı sekizinci bölümüyle ekrana geldi. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören ‘Kasaba Doktoru’, altıncı bölümüyle de #BizBirAileyiz etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

‘Kasaba Doktoru’nun sekizinci bölümünde; Müfettişin tüm uyarı ve baskılarına rağmen, Hakan, İhsan’ın ameliyatını gerçekleştirdi. Zorlu geçen ameliyatın ardından İhsan hayati tehlikeyi atlattı, ancak bu bile müfettişi durduramadı. Müfettiş polislerle birlikte hastaneye gelerek Hakan’ı durdurmaya çalıştı.

Bu sırada İstanbul’da olan Leyla, psikoloğun hakkında yazdığı olumlu rapor sayesinde yeni bir başlangıç yapmaya karar verdi. Bu gelişme Leyla ve Ömer’in birbirlerine daha da yakınlaşmasını sağladı. İkili Uluçınar’a dönerken bir zincirleme trafik kazasına denk geldi ve ilk müdahaleyi yaptı. Leyla ve Ömer, durumu ağır olan hastaları hastaneye gönderirken hastanede Hakan’dan başka doktor olmaması nedeniyle başka bir kriz ortaya çıktı. İnsan hayatını her şeyin önüne koyan Hakan, yasağa rağmen ameliyatlara girdi.

Kazada ağır biçimde yaralananlardan birinin Müfettiş Ali’nin kızı olduğunun ortaya çıkınca, büyük bir ikilem yaşayan müfettiş, Hakan’ın görevini yapmasına engel olmadı. Müfettiş Ali, Yalçın’ın baskılarına boyun eğmeyerek Hakan için olumlu bir rapor hazırladı. Hakan’ı temize çıkaran bu rapor, Yalçın’ı öfkeden deliye döndürdü.

Hakan ve Leyla üzerinden kuruduğu oyunlar başarısız olan Yalçın, yeni hamlesini yaptı. Ömer’in kanser hastası annesini tedavisini üstlenerek Ömer’in karşısına çıktı.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma yeni bölümüyle TRT 1’de yayınlanıyor. Dizinin 8. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Yeni bölümde yine çok etkili sahneler bulacaksınız.