Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu kadrosu netleşti, kimler yok ki!

TRT1’in Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu kadrosu netleşti, kimler yok ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Dr.Romantic büyük başarı kazanan bir yapım oldu ve şimdi de TRT1’de bu dizinin yerli uyarlaması olan Kasaba Doktoru yayın için sırasını bekliyor… Çekimlerine başlanan ve güçlü bir hikaye ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu da netleşti.

Ozan Akbaba zaten başrol olarak biliniyordu ve oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından yine çok etkileyici bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Ayrıca geçen sezon Menajerimi Ara dizisiyle parlayan Deniz Can Aktaş ile, Çukur’da çok başarılı işler yapan Hazal Subaşı, başrolde buluştu. İkili Kasaba Doktoru’nun yeni dizi çifti olarak da öne çıkacak.

TRT1'in Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu kadrosu netleşti, kimler yok ki! 8

Dizinin oyuncu kadrosu da netleşti. Bu üç önemli ismin yanı sıra hikayede çok etkili isimler izleyeceksiniz. Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever dizinin diğer oyuncuları oldular.

TRT1’den yapılan açıklamada çekimlerin sürdüğü ve çok yakında dizinin başlayacağı belirtiliyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve ilgi çekici bir yapım olduğu değerlendirmeleri yapıldı.
Sosyal medyada büyük ilgi gören tanıtım, kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

TRT1'in Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu kadrosu netleşti, kimler yok ki! 9

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Kasaba Doktoru”, farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olmaya aday gibi gözüküyor.

Peki nasıl bir hikaye izleyeceksiniz? Üç idealist doktorun hikayesini Kasaba Doktoru dizisiyle birlikte TRT1 ekranında izleme fırsatınız olacak. Bir anlamda doktorluk gibi çok kutsal bir mesleği yürüten sağlıkçılar için de Kasaba Doktoru, güzel bir farkındalık projesi olacak.

İlk tanıtımı yayınlanan “Kasaba Doktoru”nda, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi konu alınacak. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

İlk bölümü merakla beklenen dizi “Kasaba Doktoru” yakında TRT 1 ekranlarında olacak.