Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru reytinglere parlak bir giriş yapamadı! Ancak YouTube’daki başarısı umut vaat ediyor!

Kasaba Doktoru reytinglere parlak bir giriş yapamadı! Ancak YouTube’daki başarısı umut vaat ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nun ilk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. Güney Kore yapımı Dr. Romantic isimli diziden uyarlanan dizi reyting yarışına çok hızlı bir giriş yaptı. Kasaba Doktoru, sosyal medyada da büyük bir başarıya ulaştı.

Büyük bir hastanede yaşadığı trajedi sonrasında küçük bir kasaba hastanesine giden Hakan ile asistanları Ömer ve Leyla ile birlikte mücadelesini anlatan Kasaba Doktoru özellikle iddialı oyuncu kadrosu nedeniyle çok uzun süredir büyük bir heyecanla bekleniyordu. Başrollerini Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın paylaştığı dizinin ilk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi.

Kasaba Doktoru daha ilk bölümüyle reyting savaşına çok da fena olmayan bir giriş yaptı. İlk bölümüyle AB grubunda ikincilik elde eden Kasaba Doktoru tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında kalan reytingleri ile yedinci sırada yer aldı. TRT1 dizisi, ABC1’de ise dördüncü sırayı aldı.

Kasaba Doktoru reytinglere parlak bir giriş yapamadı! Ancak YouTube’daki başarısı umut vaat ediyor! 3

Ancak Kasaba Doktoru sosyal medyada müthiş bir başarıya imza attı. Dizinin YouTube’da yayınlanan ilk bölümü sadece bir günde 1 milyon izlenmeyi aştı. İkinci gününde ise 1,5 milyon izlenmeye ulaştı. Bu da dizinin önümüzdeki günlerde reytinglerini yükselteceğinin işareti olarak yorumlanıyor.

Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği, senaryosu İlker Aslan ve Barış Erdoğan tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Kasaba Doktoru isimli dizide, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış cerrah Hakan’ın (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi anlatılıyor.

Kasaba Doktoru dizisinin ikinci bölümü 15 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranında olacak.