Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru setinde psikoloji darma duman! Deniz Can Aktaş’ın rüyasına bile girdi!

Kasaba Doktoru setinde psikoloji darma duman! Deniz Can Aktaş’ın rüyasına bile girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş ikilisi, TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde başarılı partnerlik performansları ile çok konuşuluyor. Dizi doktorların hayat kurtarma mücadelesi olduğu için de toplumda karşılık bulması hiç zor olmadı. İki genç oyuncu da dizinin aşık bir çifti canlandırdıkları için sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı ikilisi, Magazin Gazetecileri Derneği’nin ödül törenine birlikte katıldı. Hazal Subaşı özellikle dekolteli siyah elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti. İki genç oyuncu da ‘yılın dram uyarlaması’ kategorisinde yılın en iyi erkek ve kadın oyuncusu ödüllerinin sahibi oldu.

Deniz Can Aktaş, Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonunun kendileri için güzel bir başlangıç olduğunu dile getirdi. Dizide Ömer karakteri ile izlediğimiz genç oyuncu, “Çok keyifli gidiyor. Hastanenin içindeyiz, operasyonlarımız var, hareketli geçiyor. Her şey yolunda, ekip de çok keyifli. Biz de onları temsilen geldik” açıklamasını yaptı.

Kasaba Doktoru setinde psikoloji darma duman! Deniz Can Aktaş'ın rüyasına bile girdi! 8

Dizide Doktor Leyla olarak izlemekte olduğumuz Hazal Subaşı, doktorluk çok zor bir meslek olduğunun altını çizdi. Başarılı oyuncu, “Tabii ki biz hiçbir şey yapmıyoruz. Oyunculuk yapıyoruz orada ama insan biraz daha hastane ortamında bulununca bir şeyleri daha iyi anlıyor. Gerçekten acilde olanları görüyoruz. Bazen o paniği yaşıyoruz o an, gerçek doktorlarla birlikte. Etkileyici gerçekten. Ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım” şeklinde açıklamada bulundu.

Kasaba Doktoru dizisindeki rolleri nedeniyle bazen rüya gördükleri itirafında bulunan Deniz Can Aktaş, bazı ameliyat sahnelerinin rüyasına girdiğini anlattı. Oyuncu, çekimlerdeki sahnelerin çok etkileyici olduğunu ve bunun psikolojisini de çok etkilediğini ifade etti.

Deniz Can Aktaş, “Bazı sahneler insanı gerçekten çok etkiliyor. Çok gerçekçi, biz de müdahale ediyoruz. İnsanın psikolojisi bir noktada etkileniyor. Bir süre sonra rüyalarına kadar girmeye çalışıyor” açıklamasında bulundu.

Kasaba Doktoru setinde psikoloji darma duman! Deniz Can Aktaş'ın rüyasına bile girdi! 9

Dizinin çekimlerinde ameliyat sahnelerinin kısa sürede çekilmediği, 6 saat veya daha uzun sürebildiğini ise Hazal Subaşı anlattı. Oyuncu, ameliyat odasında uzun süreler çekimler yapmak durumunda kaldıklarını ve bunun da yorucu olduğunu ifade etti.