Ana sayfa Dizi Haberleri Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl’ın unutulmaz ismi Pelin Karahan, daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamıştı!

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl’ın unutulmaz ismi Pelin Karahan, daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, merakla beklenen Broadway’den İstanbul’a Müzikaller isimli projede yer alıyor. Sahneye çıkan ve büyük de heyecan yaşayan oyuncu, güzel dönüşler aldığı için çok memnun oldu.

Ünlü oyuncu, ilk kez tiyatro sahnesine çıkarak önemli bir deneyim yaşadı. Hem sinema hem de dizi sektöründe birbirinden farklı rolleriyle akıllara yazılan Pelin Karahan, sahne deneyimini de çok sevdiğini dile getirdi. Oyuncu, “Haldun Dormen’in yönettiği müzikalde ilk kez sahneye çıktım. Çok heyecanlıydık, çok güzeldi, tepkiler çok güzel” açıklamasını yaptı.

Müzikal tarzındaki tiyatro gösterilerinin oyuncular açısından çok farklı ve önemli olduğunu anlatan Pelin Karahan, “Diziler ve film daha kısıtlı ama sahnede daha özgürsünüz. Bir de sahnede seyirci ile biriber temasın tadı çok başkaymış. Onu alınca insan keyifleniyor” açıklamasını yaptı.

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl'ın unutulmaz ismi Pelin Karahan, daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamıştı! 7

Müzikal projesi için şan dersleri alan ve sahnede özel çalışmalar da yapan ünlü oyuncu, Güven Bana isimli filmin çekimlerini tamamladıktan sonra da bu projeye odaklandı. Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Erdal Özyağcılar, Ufuk Bayraktar gibi önemli isimlerin de rol aldığı Güven Bana isimli sinema filminin çalışmaları Ağustos ayının ortalarında tamamlanmıştı.

Sonrasında Broadway’den İstanbul’a Müzikaller isimli projeye odaklanan oyuncu, proje için dans konusunda da kendisini geliştirdi.

Canan Ergüder, Asuman Dabak, Emre Altuğ, Pelin Akil gibi isimlerin de yer aldığı müzikal, Pelin Karahan’a tiyatro sahnesinin kapılarını açtığı için de kariyerinde önemli bir anlamı bulunuyor.

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Pelin Karahan, Kavak Yelleri isimli dizideki Aslı karakteri ile popüler olmuştu ve 2007 yılında yayınlanmaya başlanan bu diziden sonra da kariyerinde üst üste başarılı rollerde yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini de canlandıran oyuncu, en son Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisinde İnci karakteri ile ekranda yer almıştı.