Ana sayfa Kadın Haberleri Kaybolan Çiçekler 1 Haziran’da Hatice’nin Annesi Fadime Hanım Tutuklandı!

Kaybolan Çiçekler 1 Haziran’da Hatice’nin Annesi Fadime Hanım Tutuklandı!

tarafından ker_def

Kaybolan Çiçekler 1 Haziran 2017 Canlı Yayın ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Korkunç itirafın ardından gözaltına alınan Hatice’nin annesi Fadime Hanım, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Kaybolan Çiçekler 1 Haziran 2017 Canlı Yayında neler yaşandı? Hatice’nin cesedi nerede? Hatice’nin annesi Fadime Hanım ifadesinde neler söyledi?

Afyonkarahisar’da, 16 yaşındaki Hatice Taşkın geçtiğimiz Ekim ayında ortadan kaybolmuş, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Hatice’nin kuzeni Melek Hanım genç kızın bulunması için Kaybolan Çiçekler programına başvurmuştu. Önceki gün, Hatice’nin annesi Fadime Taşkın, canlı yayında kan donduran itiraflarda bulunmuş, kızının Soner A tarafından öldürüldüğünü, cinayeti ise kendisinin istediğini söylemişti.

HATİCE’NİN ANNESİ FADİME TAŞKIN TUTUKLANDI
Canlı yayının ardından gözaltına alınan Fadime Taşkın’ın savcılık tarafından ifadesi alındı. Savcılıkta işlemleri tamamlanan anne Fadime Taşkın, daha sonra tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme annenin “adam öldürmeye azmettirme” suçundan tutuklanmasına karar verildi.

SONER YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN İSTANBUL’DA YAKALANDI
Hatice’yi öldürdüğü iddia edilen Soner ise her yerde aranıyordu. Yakalama kararı bulunan Soner A., yurt dışına kaçmaya çalışırken, polis tarafından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.

HATİCE’NİN CESEDİ BULUNAMADI
Annesinin kan donduran ifadeleri ile öldürüldüğü düşünülen Hatice Taşkın’ın cesedinin nerede olduğu ise herkes tarafından merak ediliyor. Ancak, henüz Hatice’nin cesedine ulaşılamadı. Soner’in ifadeleri hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya da devam edeceğiz.

SONER AKTAŞ ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Hatice’nin katil zanlısı olduğu iddia edilen Soner Aktaş, dün gece Sabiha Gökçen Havalimanında yakalanmıştı. Ancak Soner Aktaş, ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Annenin tutuklanıp Soner Aktaş’ın serbest bırakılması akıllarda soru işareti bıraktı.