Ana sayfa TV Programları Kayınvalideler yemekleri beğendi mi? Zuhal Topal’la Sofrada 126. Bölüm

Kayınvalideler yemekleri beğendi mi? Zuhal Topal’la Sofrada 126. Bölüm

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yeni haftasının ilk gününde Satı Hanım ve Azeri gelini Metanet Hanım yarıştı. Programın bugün yayınlanan 126. bölümünde gelin Metanet, Azeri yemeklerini kayınvalidelere beğendirmeye çalıştı. Yine eleştirilerin havada uçuştuğu programa, tacıyla gelen kayınvalide Şükriye damgasını vurdu. Kafasında tacıyla sofraya oturan kayınvalide, Zuhal Topal’ı da çok şaşırttı.

Diğer kayınvalidelerin de şaşkınlıkla bakakaldıkları Şükriye Hanım’a tacıyla ilgili diğer kayınvalidelerden eleştiri geldi.

Salona tacıyla gelen kayınvalide Şükriye Hanım, herkesi şaşırtırken, Zuhal Topal, nedenini sordu.”Ben biraz böyle takılıyorum” diyen kayınvalidenin bu yanıtı üzerine Topal, “Güzellik yarışmasında belki derecesi falan vardır, tacıyla geldiğine göre diye düşündüm” diye konuştu.

“Pardon, nerenin kraliçesisin?”
Zuhal Topal, bugüne kadar, büyüteci, yelpazesi, bardağı, zili aynası ile katılan kayınvalidelerden sonra bu kez taçlı kayınvalide gördüklerini belirtirken, “Böyle bir masaya bir kraliçe lazım” diyen Şükriye Hanım, gençliğinde güzellik yarışmalarına katılmayı çok istediğini ama olmadığını anlattı.

“Özgüvenim var. Eşim de bana hep kraliçem der. Kadına yakışmış Maşallah deyin geçin” yorumunu yapan Şükriye Hanım’a diğer kayınvalideler çok şaşırırken “Evinizde kalsaydı kraliçelik. Pardon nerenin kraliçesi?” şeklinde yorum yaptılar.

Haftanın diğer kayınvalideleri Nejla, Şengül, Serpil, Şükriye Hanım.

Kayınvalidelerin, “Tacınıza baktıkça iştahımız kesiliyor. Artık çıkarsanız” şeklindeki yorumlar, Şükriye Hanım’ı kızdırdı.

Zuhal Topal da bu duruma “Yine kafasında tacıyla gelmiş, bardağı çanağıyla, çantasında çatalıyla gelen vardı” diye konuştu.

Serpil Hanım’ın “Ver de biraz da biz takalım” şeklindeki yorumlarına Şükriye Hanım, tacını kimseye veremeyeceğini söyledi.

“Koskoca kraliçe aynı kaşıktan mı yiyecek!”
Yemeğin ilerleyen dakikalarında taç konusu yeniden gündeme geldi.

Şükriye Hanım kaşığının olmadığını söyleyince Zuhal Topal, kayınvalideye takılıp “Koskoca kraliçenin aynı kaşıkla yemek yiyecek hali yok herhalde” esprisini yaptı.

Taç için “Meşhur bir kristal var ondan mı?” diye soran Topal’a Şükriye Hanım’ın yanıtı, “O da bende kalsın” oldu.

Şükriye Hanım’ın tacına takan Serpil Hanım ise “Gözlerim kamaşıyor ışığından” diyerek eleştirirken, Şükriye Hanım,

“Azıcık başka şeylere bakın, bana bakmayın. Gözünü alamıyorsun benden, taktın bana. Süslü kadın diyorlar bana. oldu bitti böyleyim. Sen de süslenseydin şekerim. Ben seni eleştiriyor muyum?” diyerek karşılık verdi.

Metanet gelinin menüsü şöyle:
Köz biberli tavuklu çorba
Zirinçli bilinçik
Rus salatası
Tereyağlı kazmaklı etli pilav
Çoban salata
Karamelli trileçe

Yemeklere yorumlar nasıl oldu?
Çorba biraz soğuk ve tuzsuz bulundu ama genel olarak lezzetli olarak ifade edildi kayınvalideler tarafından.

Zirinçli bilinçik isimli Azeri yemeğini tadan kayınvalideler, ilk kez yedikleri yemeği tuzsuz olması dışında genel olarak beğendiler.

Gelinin Azeri usulü Rus salatasını etli yapması ise dikkat çekti. Zuhal Topal çok beğendiğini söylerken, bazı kayınvalidelere etli olması tuhaf geldi.

Ana yemek olan tereyağlı kazmaklı etli pilavı soğuk bulan kayınvalideler, pilavı beğenmediklerini, etin de soğuk ve yağsız olduğunu söylediler.

Çoban salatada marul olmasını eleştiren kayınvalideler, Azeri usulü çoban salatası olduğunu söyleyen geline “Bize göre bu çoban salatası değil” diyerek eleştirdiler.

Trileçe genel olarak kayınvalideler tarafından genel olarak beğenildi.

Kayınvalidelerin Metanet geline puanları ne oldu?
Şengül Hanım 4

Nejla Hanım 4

Serpil Hanım 5

Şükriye Hanım 3

Zuhal Topal’ın puanı ise 7 oldu…