Ana sayfa Sosyal Medya Kayıp ilanı işe yaradı, Alperen Duymaz nihayet yüzünü gösterdi!

Kayıp ilanı işe yaradı, Alperen Duymaz nihayet yüzünü gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay —Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle büyük bir çıkış yapan, rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan’la da iyi bir çift olan Alperen Duymaz son zamanların en dikkat çekici oyuncularından. Dizi sezon finali yaptıktan sonra ortadan kaybolan genç oyuncu, hayranları tarafından merak ediliyordu. Duymaz nihayet ortaya çıktı. Yüzünün fotoğrafını paylaşan genç oyuncu küçük bir sırrın ipucunu da verdi.

Alperen Duymaz en son 11 Temmuz’da bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Duymaz yüzü gözü beyaz toz içinde ve maskeli fotoğrafını paylaşıp altına da “Mermer tozu. Maskenin ise yaradığı anlar” notunu iliştirmişti.

Yakışıklı oyuncudan bir daha haber alınamamıştı. Bunun üzerine hayranları bir kayıp ilanı hazırlamıştı. İlanda “Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz aranıyor. En son 11 Haziran’da Instagram’da yaptığı paylaşımda görünen oyuncunun fanları merak içinde. Alperen Duymaz’ı görenlerin acilen ünlü oyuncuyla fotoğraf çekinip en yakın fan hesabına haber vermesi önemle rica olunur” diye yazılmıştı.

Kayıp ilanı işe yaradı, Alperen Duymaz nihayet yüzünü gösterdi! 8

Alperen Duymaz 17 Temmuz’da nihayet bir paylaşım yaptı. Ancak fotoğrafta kendisi değil bir araba motorunun görüntüsü vardı. Yakışıklı oyuncunun kendi yüzünün fotoğrafını beklediklerini yazan hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtmiş ancak bunun da bir hayat belirtisi olduğunu ekleyerek teselli bulmuştu. Duymaz’ın Son Yaz’daki rol arkadaşı Funda Eryiğit’in yorumuna verdiği sayesinde de Duymaz’ın İstanbul’da olduğu anlaşılmıştı.

Kayıp ilanı işe yaradı, Alperen Duymaz nihayet yüzünü gösterdi! 9

Genç oyuncu dün nihayet hayranlarına yüzünü gösterdi. Dün yüzünün göründüğü bir fotoğrafı paylaşan Alperen Duymaz fotoğrafa herhangi bir yorumda bulunmadı. Ancak yorumda çok küçük bir sır gizliydi.

Alperen Duymaz fotoğrafın yorum kısmına bir şeyler yazmak yerine fotoğraf makinesi emojisinin yanına bir kalp işareti koydu. Bu da fotoğrafı Duymaz’ın eşinin çektiği şeklinde yorumlandı.

Alperen Duymaz’ın fotoğrafı hayranları tarafından da büyük bir heyecanla karşılandı. Fotoğraf kısa sürede 300 binden fazla yorum aldı.