Ana sayfa TV Programları Kayıp Nazmiye Hanım’ın kiracısı anlatıyor – Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Ekim 2018

Kayıp Nazmiye Hanım’ın kiracısı anlatıyor – Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Ekim 2018

tarafından ker_def

23 Ekim Salı günkü Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü ekrana geldi. Nazmiye Hanımın ilk eşi canlı yayında konuştu. Nazmiye hanımın oğlu Serhat bey telefonla programa katıldı. Gayrimenkul zengini kadının başına ne geldi. Nazmiye hanımın telefonu ne zaman kapandı? Kayıp Nazmiye hanımın kircası anlatıyor… Yüksel Bey neden özür diledi. Mehmet’in babası Osman Bey mi? Mehmet’in annesi Zişan hanımın hayat hikayesi… 21 yıl sonra gerçekleşen mucize… Gürsel’i kim veya kimler niçin kaçırdı. Programda bu konuların detayları konuşuldu. Gürsel’i büyüten baba Kasım bey canlı yayında konuştu.

Videodan başlıktaki konunun detaylarını izleyebilirsiniz…

Müge Anıl ile Tatlı Sert programının 23 Ekim Salı günkü bölümünde önemli bilgiler verildi. Programın tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun’un üstlendiği 2008 yılından bu yana atv’de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, Türkiye’nin en etkili sabah programlarındandır.

Müge Anlı, birçok kayıp vakasını sonuca ulaştırmış ve aileleri buluşturmuştur. Program sayesinde çok sayıda cinayet dosyası çözülmüştür.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanır