Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kazara Aşk dizisi için yurt dışından dönen Aycan Koptur şimdi de Adile Naşit anısına yeni dizide!

Kazara Aşk dizisi için yurt dışından dönen Aycan Koptur şimdi de Adile Naşit anısına yeni dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aycan Koptur, 2014 yılında Hayat Ağacı dizisindeki Birce karakteri ile dikkatleri çekmiş, ardından Yılanların Öcü dizisindeki Hasibe karakteri ile de akıllara yazılmıştı. Güldür Güldür Show programında da uzun süre yer alan ve Kiraz karakteriyle izleyicileri güldüren oyuncu, sinema filmleriyle de biliniyor. Ancak oyuncu bir süre de Londra’da yaşamış ve bu dönemde ortalarda gözükmemişti.

Geçen yıl yaz döneminde Kazara Aşk dizisindeki Vildan karakterinin gönlünü çelmesi sonucunda Londra’dan İstanbul’a dönen Aycan Koptur, bu yaz döneminde de yeni bir diziyle yine setlerde yer almaya karar verdi. 1975 yılında çekilen Ah Nerede filminin dizi versiyonu yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Çekimlerine başlanan dizinin kadrosuna katılan Aycan Koptur, Huriye karakterini canlandıracak.

Birçok izleyici Ah Nerede filminin neşesi olan Adile Naşit’in rolünü kimin canlandıracağını merak ediyordu. Bu rol Aycan Koptur’a gitti ve anlaşılan Türk sinemasının efsane oyuncularından Adile Naşit’in anısı oyuncuyu yeniden dizi setlerine çekme konusunda da etkili oldu.

Nil Keser ile Oktay Çubuk’u başrolde buluşturan ve Ferit ile Zehra’nın ilginçliklerle dolu hikayesinde etkili bir oyuncu kadrosu bulunacak.

Tarık Pabuççuoğlu , Ayşe Kökçü, Derya Alabora , Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Ahsen Türkyılmaz isimleri Star TV tarafından daha önce duyurulmuştu. Aycan Koptur da bu ekibe dahil olan isimler arasına katıldı.

Ah Nerede dizisinin yayınlanan fragmanı da ilgi çekti ve dizinin retro tarzı da sosyal medyada hem konuşuluyor hem de merakın bir hayli arttığını söyleyebiliriz.