Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi döndü dolaştı en başa geri döndü!

Kefaret dizisi döndü dolaştı en başa geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Kefaret dizisinin 14. yeni bölümü öncesinde heyecan dorukta. Dizinin hayranları bir hayli meraklı, çünkü hikaye öyle güzel bir şekilde akıyor ki, yeni bölümün yine dopdolu olacağı kesin.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin 14. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizide yeniden başa döndüğümüz bir ortam yaşanacak. Elif yine ortadan kayboluyor… Arzu ise hem kendisi hem de Cansu (Elif) için pasaport hazırlatmaya çaba harcıyor. Arzu, Cansu’dan vazgeçmeyecek. Cansu da annesi bildiği Arzu’dan vazgeçmek niyetinde değil.

Sude konusunda Sinan onun koruyucu velisi olma konusunda kararsız ve Zeynep ile bu konuda farklı fikirde. Yani dizide yine hesapların tutmadığı, olayların durulmadığı anlara şahitlik edeceksiniz.

Meltem’in yine oyun kurucu pozisyonuna geçtiği, Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına çıkartarak yeniden Zeynep’ten koparmak istediği anları fragmanda bulabilirsiniz. Zeynep’e alışamayan ve Arzu’yu annesi bilen Elif (Cansu) evden kaçıyor. Yani hikaye en başa geri dönüyor…

Zeynep’in elinden hem Sude gitti hem de Cansu… Şimdi ne olacak? Yeni bölüm çok heyecanlı geliyor… İşte Kefaret 14.bölümden 2. fragman: